İsmet
06 Haziran 2024 07:28

2 Aralık 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden VSOutlet mağazasından Windsor marka 12 bin BTU klima aldık. Ürün kurulumu 30 Mayıs tarihinde servis geldiğinde klimanın dış ünitesinin kırık olduğu fark edildi. Servis tutanak tuttu ve bire bir değişim istedik. Hepsiburada, kırık olanı alıp yerine yenisinin geleceğini belirtti. Daha sonra baktığımda sistemde iade olarak gördüm. Tekrar değişim olarak değiştirdim ve müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu arada VSOutlet de bizi arayarak ürünü iade alacaklarını söyledi. Onlara da bire bir değişim istediğimizi belirttik, fabrikayla görüşelim dönelim dediler ama ne arayan ne soran oldu. 2 gün sonra abimi arayıp iade alacaklarını söylediler. Abim de bire bir değişim istediğimizi ve iade istemediğimizi belirtmiş. Ayın 3'ünde Hepsiburada ürünü aldı ancak ürüne iade kesildi. Hiçbir bilgi verilmedi. Ben malı Aralık ayında almışım, fiyat 12 bin TL. Bana aynı ürün veya muadili tekrar satılmaya çalışılıyor, 20 bin TL. Ben ürünün değişimini ya da mesafeli satış sözleşmesi gereği ürün eğer tedarik edilemiyorsa fabrika onarımı ile garanti kapsamında tarafıma iadesini istiyorum.

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve Hatalı İşlem Mağduriyeti

Şeyda
03 Eylül 2025 18:09
Emre sonuçtan hiç memnun değil

EPA İnternet Mağazacılığı Eksik Ve Hasarlı Teslimat Sonrası İade Talebimin Reddedilmesi

05 Temmuz 2025 07:54
epa-internet-magazaciligi-eksik-ve-hasarli-teslimat-sonrasi-iade-talebimin-reddedilmesi-5.jpg
Orhan sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 16:31

Epa İnternet Mağazacılığı Eksik Ürün Ve Destek Eksikliği: Bosch Klima Siparişimde Sorun Yaşıyorum

26 Temmuz 2024 10:07

Vsoutlet Teslimat Ve Kurulum.

İsmail
12 Haziran 2024 09:21