Vozol İnternette Orijinal Ürün

Vozol İnternette Orijinal Ürün
Bahar
21 Haziran 2023 00:42

Burada şikayetlere denk gelince bende yazmak istedim. Geçen ay Kadıköy çarşıda 10.000 aldım 500₺ verdim. 4. Gün cihaz inanılmaz kömür kokmaya başladı. Midemi bulandırıyordu götürdüm aldığım yere bitirmişsin dediler. Biraz tartıştım sinir krizi geçirdim fakat sizin gibi bende sonuç alamadım :)

Twitter da Tweet atınca Vozol bana ulaştı İstanbul da kendilerine bağlı olan bir yerden Puff Estanbul dan bahsettiler. Burada da birkaç kişi orayı çoktan keşfetmiş. En son siparişim de aroması farklı geldi. Hemen anında telafi ettiler. Yoğunluk kaynaklı olduğunu söylediler. Telafi etmeleri önemliydi zaten problem olmadı. Şu an onlardan 2. Siparişim arkadaşımla kendime aldık. Ayrı ayrı şu ana kadar problemsiz geliyor. Kullanıyorum umarım bozmazlar kendilerini. Almak için yer arayan varsa bir göz atsın derim. Ben zamanında çok yer aramıştım.

Instagram da isimleri puff estanbul internet sitesi falan da var bulursam yazarım. İyi akşamlar

Ateş
05 Kasım 2023 03:56
Rojin sonuçtan çok memnun

Tadı Bozuk Meyve Suyu Vozol

Rojin
22 Aralık 2023 22:27
"Puff Estanbul 'a ve Semanur Hanıma çok teşekkür ediyorum. Puffcu nuz dan Para iademi alamadım cevap vermediler ama Puff Estanbul dan 1 Adet ben aldım 1 tane de Hediye olarak Sour Apple Ice gönderildi bir daha asla Puff Estanbul dan şaşmam asla"

Berkay
06 Haziran 2023 16:28