Vozol Tekelden Almak Hatası

Oğuz
15 Eylül 2023 14:55

Instagram'da Puff Estanbul var sürekli oradan Vozol alıyordum.
Orada bir problem yok fakat bir anda hafta sonu elimde bitince hazırlıksız yakalandım. Kargo beklemek istemediğim için bir hata yaparak bu sefer Beşiktaş Nüzhetiye Cad***K Tekel'de görünce almak istedim. Dışarıdan bakınca aynı ürün gibi gözüküyor. Kutu vs. Aynı ama fiyatı 450₺ olunca bir affalladım, orada işkillendim. Toptancıdan getirdiğini vs. Söyledi, fakat serbest piyasadır deyip aldım, güvendim. Yani içerken tat farkını anladım ve aynı günün gecesinde 2-3 defa yanık tadı geldi. Sonra hiç çalışmadı, duman gelmiyor, cihazdan çalışmıyor, çok çok garip. Yalanlara inandım. Bu durumda sorumluluk benim, evet, ama en azından yetkililer yardım edin. Lütfen Vozol'u çok seviyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Vozol Bozuk Ürün, Çalışmıyor!

Gözde
08 Haziran 2023 18:02
Nazlı sonuçtan çok memnun

Nazlı
28 Temmuz 2023 19:33
"Puff Estanbul yardımlarıyla ( https://sites.google.com/view/vozolturkiye ) sağ olsunlar olayı çözüme sonunda kavuşturdum. 31.07.2023 saat 16:30'da bahsi geçen Ulus h***** tekel bayiye tekrar gittim belgesiz orijinal cihaz satamayacağını belirttim iki cihazı da yan yana koyunca detayları anlattım Puff Estanbul ile telefonda görüşmelerini sağladım sonra Tekel Bayi Sahibi kendi toptancısı olan adamı aradı 5 dakika falan konuştular benden özür diledi ve 2 cihazımın da para iadesini yaptı bilgisinin olmadığını söyledi konu silinebilir teşekkür"
Vozol Erken Yanık Tadı

Rojin sonuçtan çok memnun

Tadı Bozuk Meyve Suyu Vozol

Rojin
22 Aralık 2023 22:27
"Puff Estanbul 'a ve Semanur Hanıma çok teşekkür ediyorum. Puffcu nuz dan Para iademi alamadım cevap vermediler ama Puff Estanbul dan 1 Adet ben aldım 1 tane de Hediye olarak Sour Apple Ice gönderildi bir daha asla Puff Estanbul dan şaşmam asla"