Vozol 12000 1 Haftadan Kısa Sürede Bitmek Üzere!?

Vozol 12000 1 Haftadan Kısa Sürede Bitmek Üzere!?
Melike
Melike
30 Kasım 2023 13:1655.338

24 Kasım'da aldığım 12000'lik yeni ekranlı buhar cihazı, bugün itibarıyla ekranda %50 şarj kaldığını gösteriyor ki bu çok saçma. Daha önce 10000'lik bir cihaz kullanıyordum ve biraz daha uzun süre kullanabilmek için 12000'lik bir model tercih ettim. Ancak bu cihaz, beklediğimden daha kısa ömürlü oldu. Bir cevap veya çözüm bekliyorum.

Alper
Alper
11 Aralık 2023 20:39

Bende de var 12000lik, şu an likiti sıfır gözüküyor ama tadında bir değişiklik olmadı, doldurma da yapmadım. Kullanan arkadaşım da likit sıfır olduktan sonra kullandığın kadar daha kullanabiliyor muşsun, tavsiye likit doldurmadan tadı bitene kadar kullanmak.

Doruk
Doruk
3 Aralık 2023 14:33

Aynı şekil ben de 10k yerine 12lik aldım ve günde %10 bitmeye başladı. En son %30 kaldığında likit doldurdum ve yanık coil tadı gelmeye başladı yani çöpe gitti makine. Bu hızlı bitme olayından sonra forumlara baktım ve vozolun sitesinde 12000 tarzı bir makine olmadığını, ve haznesinin de 9000 Star'ın haznesi olduğunu öğrendim. Yani 12000lik diye aldığımız pufflar aslında 10000liklerden daha düşük.

Mert
Mert
3 Aralık 2023 14:15

Şarj edilebiliyor onlardan kullanıyorum da 10k lik 12 bilgim yok. 10k lıkları yeniden dolum yapabiliyorsun.

Vozol 1200 Şarj Sorunu: Beklenenden Uzun Süre Dayanıyor!

Abüziddin
Abüziddin
4 Temmuz 2024 04:2817.277

Olum millet, Vozol 1200 aldım. İnsanlar şarjı çabuk bitiyor diye şikayetçi, ben de şarjı bitsin diye şikayetçiyim. Şarj ...

Vozol 12 Binlik Vazol Dijital Ekran Şarj Bağı

Sadık
Sadık
6 Nisan 2024 21:5928.900

12 binlik dijital ekranlı bir ürün satın aldım ve ilk kullanımda 20-25 kere çekince şarjı %90'a indi. Sabah şarja taktım...

2 Yorum

Vozol Sıcak Buhar Sorunu

Ahmet
Ahmet
1 Mart 2024 23:5832.676

Vozol 12000 ilk şarjdan sonra sıcak buhar vermeye başladı. Şarjdan önce böyle bir sorun yoktu, sorunu bilen var mı?

2 Yorum

Tümünü Gör
Vozol Arızalı Nargile Aroması Kötü

Vozol Arızalı NargileAroması Kötü

Umut
Vozol Elektronik Sigara Hüsranı!

Vozol ElektronikSigara Hüsranı!

Ayla