Vorwerk Thermomix Yıllık Üyelik Ücreti

Fevzi
21 Aralık 2023 01:57

Thermomix'in yıllık ücretli olması çok saçma, zaten çok pahalı bir makine alıyorsunuz üstüne her yıl üyelik ücreti isteniyor. Tam sipariş oluşturdum, fakat bununla ilgili şikayetleri okuyunca vazgeçtim. Bu sebeple vazgeçiyorum ve yakınlarıma tavsiye etmeyeceğim. En azından yüklenen tariflerin kalıcı olması gerektiğini düşünüyorum. Bir kereye mahsus ücret alınabilir ama her yıl aynı tariflere erişim sağlamak için ücret ödemek mantıklı değil. Tarifler olmadan makine işlevsiz kalıyor.

profile profile profile

Para verip aldık ama her yıl üyelik istiyor. Bu tamamen soygun üyelik ödemezsen makine kenarda yatıyor. Bir işe yaramıyor.

Umut
Umut

Bizde kesin alırız gözüyle bakıyorduk fakat buradaki yorumları ve yıllık ödenen ücreti görünce almaktan vazgeçtik. Bir de üye olmazsak kendi kayıt ettiğimiz tarifleri bile göremiyormuşuz. Bu resmen esaret.

Ali
Ali

Thermomix'in yıllık ücret talep ediyor olması çok saçma, zaten çok pahalı bir makine üstüne her yıl üyelik ücreti isteniyor. Diyelim ki şu an yıllık ücret 1000 TL yarın 10.000 TL dese yapacak bir şey yok. Ben de sipariş edecektim az daha iyi ki şikayet falan var mı diye baktım yoksa aldım gittiydi bu sebeple vazgeçiyorum.

Mesut
Mesut

Tam almak için ikna olmuştum. Şikayet var mi diye buraya bakayım dedim Bunu okuduktan sonra ben de almaktan vazgeçtim. Her ay tarifler için ucretmi ödeyeceğiz ne kadar saçma lütfedip 6 ay ücretsiz yapmışlar. Bu konuya bir çözüm bulmadıkları surece almayı düşünmüyorum

Tuçe
06 Temmuz 2024 00:52

Erkan
01 Mayıs 2024 01:21
Vorwerk Üyelik Ücreti Saçmalığı
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Vorwerk Üyelik Ücreti Ve Tarif Erişim Sorunu!

Gamze
13 Aralık 2023 18:22