Volta Gaz Kolu Arızası

Ebru
01 Temmuz 2023 18:12

Yaklaşık bir buçuk ay önce Volta vm4 Plus motor aldım aldıktan bir hafta kadar sonra gaz kolu arada bir tutukluk yapmaya başladı. Servise getirdim servis fabrika ile iletişime geçti. Yeni gaz kolu gönderdiler. Yeni gaz kolu takıldıktan 3-4 gün sonra aynı şikayeti tekrar yaşadım. 4-5 gün sorun yaşamadıktan sonra aynı sorunu tekrar yaşadım ve iki gündür hiçbir şekilde motor gaz yemiyor kontak anahtarını çevirdiğim zaman direkt gaz kolu arızası gösteriyor.

Çevremde çok sayıda elektrikli motosiklet kullanan arkadaşım var bunlardan birkaçı ikinci el aldığı halde böyle bir şikayet yaşayan yok ben sıfır ürün aldığım aracı yağmur ve güneşten etkilenmeyeceği şekilde muhafaza ettiğim günlük sabah akşam 5-6 kilometre olan iş yerime gidip geldiğim halde maalesef ki zaten hep bir tereddütle deniyordum yolda kalacağım. Korkusuyla iki gündür aracı hiç kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda görüşme bekleyen 6 kişi var diyor 6 kişiden sıra bana geldiğinde yaklaşık 50 dakikada bekliyorum. Bana sıra geldiğinde otomatik olarak telefonu kapatıyorlar. Yani bir muhatap bulamıyorum.

01 Temmuz 2023 18:01

Yaklaşık bir buçuk ay önce bayiden Volta VM 4 Plus elektrikli motosiklet aldım aldıktan yaklaşık bir hafta 10 gün sonra gaz kolu arıza vermeye başladı gaz kolu arıza veriyordu 3-5 dakika sonra düzeliyordu yetkili servise gittim yetkili servis fabrika ile görüştü fabrikadan yeni kaskolu geldi yeni kaskolu takıldı takıldıktan yaklaşık 3-4 gün sonra tekrar kaskolu arızası oldu 3-5 dakika sonra düzeldi ardından yaklaşık 5-6 gün sonra tekrar aracımı çalıştırmaya çalıştığımda araç çalışmadı gaz kolu arızası verdi ve iki gündür arada bir denememe rağmen kaskolu çalışmıyor kontak anahtarını çevirdiğimde direkt gaz kolu arızası yanıyor çevremde çok sayıda elektrikli motosiklet kullanan tanıdıklarım var bunlardan bazıları ikinci el ürün aldıkları halde hiçbir sorun yaşamadılar ben bayiden ve sıfır ürün aldığım halde sürekli bu sorunu yaşıyorum zaten motora yolda kalır mıyım korkusuyla tereddütle dönüyordum iki gündür hiç kullanamıyorum aracımı yağmurdan ve güneşten etkilenmeyecek bir şekilde muhafaza ettiğim halde ve yaklaşık 5-6 km olan iş yerime sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez bir gidiş bir geliş olmak üzere sürüş yaptığım halde neden böyle bir sorun yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradığımda 6 kişi var diyor bekliyorum yaklaşık 50 dakikada sıra bana geldiğinde otomatik olarak telefon kapanıyor üretici firmadan şikayetimin giderilmesini talep ediyorum

profile profile

Aynı sorun bende de vardı ve arkada ki soketlerin içinde bulunan kablo pimlerinden biriniin tam oturmadığını fark ettim ve onu oturtuktan sonra bir sorun kalmadı. İnternet çrnek bir resim buldum daha iyi anlamanız için. Solda ki birinci kablonun azıcık metal kısmı görünüyor, onu yuvasına oturduğunuzda sorun kalmıyor.

Volta Gaz Kolu Arızası
Menderes
Menderes

Tüketici Hakem Heyeti'ne verdinse geri adım atma. Tepe takla attırır firmaya. Bunlara bu lazım. 3,4 kişi Hakem Heyeti'ne verirse kapatır firmayı

Ali
Ali

Bende aynı sorunu yasıyorum gaz kolu arızası şarj eksik dolma arızası mağduriyetimi giderme diler Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Parça Sıkıntısı Ve Sorumsuzlukları

Fırat
07 Şubat 2024 09:38
Rayart sonuçtan çok memnun

Rayart
15 Şubat 2024 14:46
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Kusurlu Ürün Ü Tamir Etmiyor

04 Temmuz 2024 09:27