Volta Atv Motor Ra5 Problemi

Volta Atv Motor Ra5 Problemi
Ertan
23 Haziran 2023 23:17

Volta ra5 Atv sıfır km olarak Karabük şubesinden aldık, görüntüsü, heybeti bizi çok şaşırttı ve hoşumuza gitti. Direksiyonun orta kısmında bir gösterge mevcut fakat işlem yapmadığını gördük. Km hızı ve yapılan km mesafe değişmiyordu. Aldığımız bayiyi aradık; "bunların off road modeli olduğu ve göstergenin sadece gösteriş için yapıldığını" bizlere ilettiler. Daha sonra fabrikayı aradık müşteri temsilcisine konuyu anlattık ve durumun gerçekliğini öğrenmek istedik. Temsilci ise hızı göstermediğini, sadece yapılan km mesafe olarak değiştiğini onun da kontak aç kap yapıldığında sıfırlandığını söyledi ve ilimizde bulunan servisin numarasını verdi. Serviste aynı şekilde bu sistemin bu cihazda kullanılmadığını iletti. Bir başka büyük problem gevşeyen vidaları elden geçirirken dişli kısmında endüktif sensör olduğunu gördüm ve dişli çarkını görecek şekilde ayarladım, bu şekilde olmayan özellik bir anda çalışmaya başladı, hem hızı hem gidilen mesafeyi ekranda görmeye başladık, üstelik sıfırlanma yok kayıtlı olarak kalıyor.
Şimdi gelelim başka bir probleme; gevşeyen vidalara sonuçta arazi için üretilen bu Atv den dökülen somun ve cıvataları köy yollarında topluyoruz. Bazıları kayboldu ne yazık ki. Geçen arka fren tutmadı bir baktık arka fren diski vidaları düşmüş ve disk boşta duruyor. Bir de baş aşağı inerken sol teker sol far kısmına sürtme yapıyor plastiği vidalardan kopardı. Ne yazık ki ne satıcı ne üretici ürünün özelliğini bilmiyor, gevşeyen vidalar sebebiyle güven de vermiyor. Bu sebeplerden dolayı ne yazık ki pişmanlık yaşadık.

Hasan
Hasan

Benimde aynı sorunum var RA5 Atv aldım pişmanım hız göstergesi çalışıyor ama km re sayacı dönmüyor nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim

Etiler
Etiler

Revolt Ra5 250 Atv aldım 1 hafta oldu km çalışmıyor gaz ve benzin depo göstergesi çalışıyor km hız göstergesi çalışmıyor. Ertan kardeşim de aynı problemi yaşamış dişlinin oradaki endüktif sensörüyle alakalıymış ben o sensörü göremedim. Bilginize ve desdeğinize ihtiyacım var problemimi çözerseniz sevinirim

Sadrullah
Sadrullah

Revolt 5 ortalama 100 km de kaç litre yakıyor

Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 08:20
Volta Servis Yetersizliği Fabrika Sorumsuzluğu
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Volta Revolt Ra5 Atv Motor

Erkan
20 Ağustos 2024 12:17
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Revolt RA5 ATV'nin Tekerlek Sorunu Ve Servis Cevapları

Engin