Volta APEC Apm5 Ön Maşa Yamuk, Gaz Kolu Takılı Kalma

Volta APEC Apm5 Ön Maşa Yamuk, Gaz Kolu Takılı Kalma
09 Ocak 2024 09:50

Tekirdağ Volta bayisinden almış olduğum APEC apm5 model 3 tekerlekli elektrik bisikletin direksiyonu abartılı bir şekilde sola çekmektedir, eşim kullandığı için ön masada fabrikasyon yamukluk olduğunu anlamamıştır. Konu ile ilgili Volta müşteri hizmetleri ile defalarca iletişime geçilmiş bir sonuca ulaşılamamıştır. Açılan her çağrı kaydında tarafıma dönüş yapılmamış konuyu sürekli kendim iletişime geçerek takip etmek zorunda kaldım. Servise yönlendiriyorsunuz servis bakıyor evet yamuk diyor, fakat ne kayıt açılmış ne de parça gelmiş. Son aradığımda voltayı tekrar kayıt açtırdım, bölge sorumlusu ile görüşülecek denildi, işimizi takip etmesek arayan olmayacak, işlem sonuçlanmış bilgi veren yok. Ayrıca ben tekrar servise gitmeyeceğim, çünkü bir sonuca varılmıyor, benden servise gidip m** beyin bilgisi olduğunu söyleyip servisin fotoğraflama yapmasını istediniz, bu işlem daha önce de yapıldı zaten. Sonuç yok. Ayrıca direksiyonun çekmesinden kaynaklı sanırım gaz kolunun içinde bir parça kırıldı, şimdi kolda takılı kalıyor. Bu kadar ilgisiz alakasız bir firma görmedim, on masa ile gaz kolunu yollayın alacağım parasıyla bin liranın peşinde değiliz, ama yasal tüm yollara başvuracağım.

Saadet
Saadet

Sakın almatin ben aldım motorun kaynak yerinden koptu hala unutamıyorum ne servisi sağlam bevfabrika ilgileniyor direksiyon sola çekiyor kaynak yerinden koptu kaza yere tigildim kaldım asla almayın

Düş sonuçtan memnun değil

Volta Apm 5 Direksiyon Sola Çekiyor

Düş
18 Mayıs 2024 15:08
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
30 Aralık 2023 12:34