Volkswagen Bayisinde Saygısız Hizmet Deneyimi

21 Kasım 2024 00:16

Volkswagen Şahintaş bayisini 18.10.2024'te eşimle birlikte ziyaret ettik. İşten apar topar çıktığım için üzerimde düzgün bir kıyafet yoktu, eşim de tesettürlüdür. Velhasıl, bizi bir bayan arkadaş karşıladı. Araçlara bakacağımızı, müşteri temsilcisi ile görüşmek istediğimi belirttim. O da E*** Bey'e yönlendirmek istedi fakat E*** Bey şu an müsait olmadığını söyledi. Bayan da bizi ikinci el araçlara ve hemen yanında olan Seat bayisine bir göz gezdirmemizi ve o zamana kadar E*** Bey'in müsait olacağını söyledi. Aynen dediğini yaptık ama kafamızda Tiguan R Line araca karar verdiğimiz için 15 dakika gibi bir sürede E*** Bey'in yanına geri döndük. E*** Bey'e Tiguan R Line araca karar verdiğimizi ancak Ford Fiesta aracımızı takasa koyacağımızı söyledik. Adam bize bir merhaba bile etmemiş, müşterisini ayakta karşılamamış, tipimize bakıp 'siz bu aracı zaten alamazsınız' duygusunu bize yaşatan adama hala yanına oturmuş bize yardımcı olmasını istedim. Adam bana kibarca 'fazla zorlama' dedi. Ben de soluğu Toyota Muhittinoğlu bayisinde aldım ve Toyota Corolla Cross en full modeli satın aldım. Toyota Muhittinoğlu müşteri temsilcisi S***** Bey'e ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim.

Yorumlar (5)

Gökhan

Dinlenme tesisimi :) ) )

Gökhan

Bende sıfır bayisinde çalışıyorum. Sizi neden ayakta karsilasinki. Size layık bir şekilde karşılamış bence. Bende bu tipleri plazadan çok kovmuşumdur

Hüseyin

Senin gibi tipleri ben tesisime koymuyorum, bırak içeri girmeyi

Cemil

Tesettür ne alaka anlamadım

Hüseyin

Zaten sana anlatmadım, sen alaka

Volkswagen Servisinde Ayrımcılık Ve Kötü Davranış

15 Kasım 2024 13:07