İhsan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 16:09

Voge Türkiye! Voge SR4 max marka motoru uzun araştırmalar sonucunda birçok bilindik markayı almayıp önemli bir meblağ ödeyerek sahip oldum. Ancak sonuç hüsran oldu. Aldığımdan beri motorda kalkışlarda aşırı derecede bir titreme ve uğultu yaşıyorum. Üstelik artçı ile hafif bir rampada bile kalkamama sorunu yaşıyoruz. Üç kez yetkili servise gitmeme rağmen bana hiçbir tutarlı açıklama yapılmadı. 'Daha yeni oturacak', 'Gazı açarak kalk', 'Güçlü motor olabilir', 'Biz neler gördük' gibi hiçbir mantığa sığmayan ve profesyonellikten uzak yaklaşımlarla karşılaştım. Motor 3200 km'de ve halen bu sinir bozucu sorunlar devam ediyor. Piyasanın amiral gemisi olarak adlandırılan markaların çok üzerinde bir maliyetle satın aldığım bu motora sahip olmak büyük bir hata oldu benim için. Voge, pişmanlıktır!

profile profile profile

Yorumlar (11)

Yavuz
Yavuz

Hem sr4 hem de dsx525 sahibi olarak söylüyorum voge pişmanlıktır.

Kerim
Kerim

Voge kullanıyorum ve şimdilik çok memnunum, bahsi geçen bilindik markalarında şikayet var da bir sürü şikayetçi var,

İhsan

Güle güle kullanın. Motor kaza yaptı 3 aydır servisten çikaramıyorum. İlgisiz marka servisler bayağı kötü. Parça temini ağır. Bakın yorum yapan herkesi anlıyorum. Ama insanları bir şey yasamadan memnunum diye yönlendirmeyin. Bu markanın satış sonrası tarafı çok kötü. Motor dediğin mekanik bir şey her markanın problemi olabilir. Önemli olan bunu çözdüğünüz süreç.

Ahmet

Aksesuarsız paket ise yazılım güncellemesi yaptırın varyatör temizliği yaptırın belirttiğiniz hiçbir şikayet bende yok. Çok dik rampada bile kalkışta bana mısın demiyor.

İhsan

Bunun aksesuar ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Motorunuzu güle güle kullanın. Kaçıncı motorunuz bilmiyorum. Ben bir çok motor kullandım. Bunu şehir içi için kullanıyorum. Yani tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ama benim belirttiğim hatalar servis tarafından giderilemedi. Ve basat bir servis ağı var. Yani sorundan daha önemlisi satış sonrası hizmeti. Su an halen kullanıyorum dediğiniz on ve arka varyatör temizliğini de 3 kez yaptım. Yine de teşekkür ederim.

Ahmet

Hasan bey buradan yazılıyor mu bilmem telefon no yazın ekletelim ya da sosyal medyadan marka gurubu var oraya da yazabilirsiniz bana sosyal medyadan da ulaşıp voge gurubuna dahil olmak istediğinizi yazı ekletelim.

Hasan
Hasan

Merhaba, ben hasan erol Bir voge kullanıcısı olarak bahsetmiş olduğunuz WhatsApp grubuna ben de dahil olmak isterim. Hangi telefon olduğunu paylaşabilirsiniz.

Fatih
Fatih

Ben motoru dün aldım İstanbul'dan Bursa'ya sürdüm 110 km yol yaptım çok seri atak 80.90 giderken gaz açınca bir daha fırlıyor 120.130 bana mısın demiyor uzun vadede ne olur bilmem ama arka amortisörler biraz sert geldi

Özkan
Özkan

Selam İhsan Bey, Bende Voge yi araştırıyorum. Piyasada motosiklet yok. Reklam çok. Alsam pişman olur muyum diye. Görüyorum ki problem yaşıyorsunuz. Çok geçmiş olsun. Para kolay kazanılmıyor. Ayrıca bildiğim kadarı ile Yuki Motor bakıyor bu Voge markasına.

Ahmet

Ben aldım çok memnunum sorunun olursa halleden servis var kocaman bir WhatsApp ailemiz var. Amortisör 3. Kademede gayet sorunsuz kullanıyorum Premium bir motor. Bilindik markalar gibi 1mm lik plastik grenajla gelmiyor en azından. Marka kendi ismiyle gelirse başa oynar piyasada.

İhsan

Selamlar. Ben sorunumu çözecek kimseyi bulamadım. O maliyete hiç riske girmeyin. Kamerası vs vs. Olmasın. Bilindik marka alin. En azından sonra muhatap olacağınız ürünün arkasında duran bir bilindik markayı tercih edin.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye Voge Sr4 Max Amortisör Problemi

14 Şubat 2024 01:27
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye Voge Sr4 Max Amortisör Sorunu Kronik Problemi

16 Mayıs 2024 22:49
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye  SR4 Max Motorsiklet Kronik Sorunları Ve Arızaları

11 Mart 2024 00:04