Alican sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye Voge Sr4 Max Amortisör Sorunu Kronik Problemi

16 Mayıs 2024 22:49

Voge markası adı altında Yuki firmasının Türkiye'ye ithal edip getirdiği SR4 Max model motosikletlerin arka amortisörleri kronik olarak sorunlu ve arızalıdır. Bu durumun farkında olmasına rağmen tüketiciye satışa devam edilmektedir. İki kişi ile motosiklete binmek kaotik bir deneyim yaratmaktadır; artçı ile yapılan sürüşlerde motorun arka tarafı gürültülü bir şekilde vurmaktadır. Yayları çok ince ve içindeki pistonlar çalışmamaktadır. Yuki ise bu duruma sessiz kalmakta ve çözüm sunmamaktadır. Bu motoru almayı düşünen kişilerin, bu amortisör sorununu göz önünde bulundurarak karar vermeleri önemlidir. Yuki, sorunla ilgili muhatap bile olmamakta ve çözüm sunmamaktadır. Ayrıca, 450 mm uzunluğundaki bu arka süspansiyonların yenisinin piyasada satılmadığı için, kendi çabanızla satın alma şansınız da bulunmamaktadır. Bu motoru 345.000 TL'ye bayiden satın aldığınızda, bayi size 235.000 TL'den fatura kestiği için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvursanız bile motoru yerine koyma şansınız bulunmamaktadır. Almayı düşünenlere duyurulur; onlarca motora bindim ve çok çeşitli markalara sahip oldum ancak hayatımda süspansiyonsuz bir motosiklet görmemiştim; o da Voge SR4 Max'dır.

Arif sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye  SR4 Max Motorsiklet Kronik Sorunları Ve Arızaları

11 Mart 2024 00:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Voge Türkiye Voge Sr4 Max Amortisör Problemi

14 Şubat 2024 01:27
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Voge Motor Sorunu

09 Ocak 2024 16:09