Vizyon Göz Hastanesi (Mersin) Doktor Mağduriyeti

12 Kasım 2024 19:54

Babam beyin kanaması geçirdi göz sinirlerinde hasar bıraktı biz kaç defa *** hanıma randevu aldık tavsiye üzerine ama her seferinde sorun oradaki bayan sekreter yok olmaz randevunuz deyip gönderdi hatta diğer doktorlara muayene oldu. En son randevu alacağım zaman söyledim *** hanıma olsun randevumuz ve problem yaşamayalım. Babam bugün gitti beni aradı buradaki sekreter olmaz falan diyor ve babamı tersledi sonra tekrar aradığımda bay sekreter durumu izah ediyorken bayan sekreter benimle konuşurken ses tonu yüksek ve azarlayıp konuşuyordu buna kendimde şahit oldum hassasiyet göstermesini istedim aslında devlet hastanelerinde ya da hiçbir bireyin birbirini azarlar gibi yüksek sesle konuşması ahlaki değilken bu bayanın özel bir kurumda bu tavrı sergilemesi hiç doğru değil şikayetçiyim gereken ne varsa yapacağım haddine değil benim babama azarlayıp bağırarak konuşması. İl dışındayım diye yanında bulunamamıştım.

Vizyon
Vizyon

Merhaba, yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz bizim için çok değerli. Bizi daha iyi anlamanıza ve gerekli iyileştirmeleri yapmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. ☎️İletişim Numarası: **************

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 13:49
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Maya Göz Kliniği Ankara Doktor İletişim Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

11 Mart 2025 01:22