Vivo V29 Lite Sorunları

Berkay
04 Kasım 2023 21:37

Media Markt Çorlu mağazasından vivo V29 Lite ürününü aldım, kullanmaya başlar başlamaz hoparlör ile konuştuğumda karşı tarafa robotik sesler gitmeye başladı. Sinyal sesi gibi uzun uzun sesler gidiyor karşıya. Aynı zamanda arada bir şebekenin tamamen düşmesi sorunu yaşıyordum. Sanki hattı çıkarıp takıyormuşum gibi. 13. Günde servise gönderdim ve 2 haftalık bekleme süresi ardından her şey denendi düzeltildi dendi, geri geldi. Dün aldım telefonu aldığımda %3 şarjı vardı diye adam akıllı hiçbir şey deneyemedim. Bugün denediğimde bire bir aynı sorunların tekrar yaşandığını görüyorum. Gerçekten içler acısı. Sıfır cihazın hem bu kadar sorunlu olması hem de ürünün arkasında bu kadar durulamaması içler acısı.

profile profile

Proyap

Bende defalarca gönderdim servise sonuç olumsuz bndede videolar var WhatsApp'dan konuşunca sorun olmuyor ama normal konuşurken robotik sesler dııttttttt diye sinyal sesleri karşıdan ve benden rüzgar gibi sesler geliyor çok sinir bozucu 0800 621 22 79 lütfen teknik servis bölümü zülfikar beyi sizde sürekli arayın beni kimse aramıyor sadece sizde sorun var diyorlar herkes burayı ararsa belki sonuç alırız

Erkan

Aynı sorun bende de var. Eşime ve kendime v29 Lite aldım. İkisinde de aynı problem var ve 3 kez servise gönderdim video çekerek de gönderdim ama sorun çözülmedi. Daha doğrusu sorunu tespit edemediler

Proyap

Berkay

Bu markadan ilk ve son alışverişimdi. Her servis süreci iş aksaklığı demek benim için. Saha işleri dışında 5 ayrı proje yönetiyorum ne alternatif üretiyorlar ne sorunu çözüyorlar gerçekten mağduriyet konusunda üst düzey bir firma.

Berkant
13 Ocak 2024 15:00