Duru sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 03:30

Arkadaşlar, nereden başlayacağımı bilemiyorum ama gerçekten bu ameliyat işleri çocuk oyuncağı değil. Nerede ve nasıl yapıldığını çok iyi araştırıp ona göre karar verin. Ben Vita Estetik'te ameliyat oldum, B******* A**** tarafından. Ancak yaşadıklarımı sorsanız, hayatımın en büyük hatasını yaptığımı söyleyebilirim. Liposuction ve BBL operasyonu geçirdim. Ancak karnımın durumunu görmeniz gerekiyor; dalgalanmalar ve dikiş izleri çok belirgin. Bu durumdan dolayı çok mutsuzum ve nasıl böyle bir hata yapabildiğime anlam veremiyorum. Maalesef yapılan hataların arkasında durulmadı. 'Doktor işten ayrıldı, biz bir şey yapamayız, düzeltmek için ücretli hizmet veririz' gibi yanıtlar aldım. Tekrar para verip aynı işlemi yaptırmak istemiyorum. Karnımın nasıl düzeleceğini ve bu durumu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum, hayata karşı umudumu yitirdim diyebilirim.

24 Aralık 2024 08:21

Arkadaşlar, nereden başlayacağımı bilemiyorum ama gerçekten bu ameliyat işleri çocuk oyuncağı değil. Nerede ve nasıl yapıldığını çok iyi araştırıp ona göre karar verin. Ben Vita Estetik'te ameliyat oldum, b******* a**** tarafından. Ancak yaşadıklarımı sorsanız, hayatımın en büyük hatasını yaptığımı söyleyebilirim. Liposuction ve bbl operasyonu geçirdim. Ancak karnımın durumunu görmeniz gerekiyor; dalgalanmalar ve dikiş izleri çok belirgin. Bu durumdan dolayı çok mutsuzum ve nasıl böyle bir hata yapabildiğime anlam veremiyorum. Maalesef yapılan hataların arkasında durulmadı. 'Doktor işten ayrıldı, biz bir şey yapamayız, düzeltmek için ücretli hizmet veririz' gibi yanıtlar aldım. Tekrar para verip aynı işlemi yaptırmak istemiyorum. Karnımın nasıl düzeleceğini ve bu durumu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum, hayata karşı umudumu yitirdim diyebilirim.

Nur
Nur

Merhaba çözüm bulabildniz mi?

Ayse
Ayse
Şikayeti Çözüldü

Kesinlikle katılıyorum şu an bende yaşıyorum aynı sıkıntıları

Duru

Sizinde mi karnınız böyle :( ya gencecik hayatımda artık özgür dolaşamıyorum utanıyorum bu karnımdan gerçekten çok mutsuzum

Elif
Elif

Aynı durumu bende yaşadım doktor işten ayrıldığı için ilgilenmediler. Yeni bir operasyon için para istiyorlar. Vita estetikten uzaklaşın kasap doktorlar ile çalışıyorlar

Banu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 17:20

Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz İlgi