Mahmut sonuçtan memnun

27 Mayıs 2024 13:14

Bu site güvenli değil. Ne site ne de finans çıkarı güvenli değil. Hesabı kapatınız. Çünkü beni aradılar, üye yaptılar, önce kazandırdılar. Meğer meblağ yükselince çeşitli oyun ve yalanlar devreye giriyor. Sonra bana kredi çektirdiler, 14 günde erken kapatırız dediler. Parayı kazandık, borsadan Atilla Okur adlı bir yetkili aradı. Avrupa finans eden bir ABD şirketi olan blackrock size %100 Bonus verecek, kural şu: her yatırdığınız miktarın tam 2 katını yatıracak hesabınıza. Tamam, biraz daha yatırım yaptık. On gün boyunca sadece 200 USD'den fazlası çekim yapılmaz. On gün sonra istediğiniz kadar çekim yapabilirsiniz, Atilla Okur bey söylüyor. Hemen peşinden bir mail geldi: Avrupa Merkez Bankası 68 bin USD transfer ettiğinizi görmüş, size %12 vergi çıkarmış. Yatır da Avrupa Birliği Merkez Bankası logosu ve barkod yok, belli ki uydurma. Paraya el koymak için fatura miktarı 8243.26 USD, onu da 8250 USD gönderdik, para orada kaldı, vergi havada kaldı. Çekelim dedik, tam aynı miktarı yatırmanız gerekiyordu. Bir daha aynı miktarı yatırın dediler. Paramız bitti, bankalara borçlandık. Hala çekim yapamadım. Borçlandım, bunların dini, imanı, merhameti yok. O para 91 bini aştı, 8250'de ben yatırdım, 101 bin USD küsur param kaldı, şimdi kimseye ulaşamıyorum.

30 Mayıs 2024 21:39

Şikayet hala çözülmedi.

Gülcan
Gülcan

Fatma hanım size nasıl ulaşabilirim acil

Asena
Asena

Çok geçmiş olsun. Savcılığa şikayette bulundunuz mu acaba

Mahmut

Savcılık çözüm olur mu adamlar fare gibi devlet bilmem çözüm olur mu.

27 Mayıs 2024 10:43

10 Aralık 2024 19:08
Virtartech Türlü Bahanelerle Parayı Ödemediler!
Virtartech Türlü Bahanelerle Parayı Ödemediler!
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yatırdığım Paralar Geri Dönmüyor: Büyük Mağduriyet Yaşıyorum

15 Şubat 2025 19:52