Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Viproyal Beauty Arnavutköy İade Sorunu

15 Mart 2024 17:35

Viproyal Beauty Arnavutköy güzellik merkezi 5 seanslık Dermapen seansı için anlaştım 3 seansımı büyük zorluklarla yaptırdım. Sonrasında cihazlarının bozulduğunu söylediler cihaz gelince arayıp randevu alabilirsiniz dediler normalde mart ayı sonunda tüm seanslarım bitiyordu ama her seansımda sorun yaşadım.

Ertelendi ve şimdi 4. Seansım için ne zaman cihaz gelir belli değil tarih yok diyorlar bende paketi iptal etmek istedim alacağım var ancak mesajlarıma doğru dürüst cevap vermiyorlar aramalarıma da cevap vermiyorlar. Kendilerinden kaynaklanan sorundan dolayı paketimi iptal etmelerini ve yapmış olduğum fazla ödememin iade edilmesini istiyorum.

Melisa
Melisa

Merhaba Tuba hanım 😊 her seansınız özenle takip edildi hatta sabaha karşı 06:30 da yetkililerimizi arayıp sormak istediklerinizi bile sordunuz. O saatte de ilgilenildi. Seanslarınızdan çok memnun kaldığınızı özellikle belirttiğiniz mesajlar mevcut 😊 ilaçlarımız ve cihazlarımız yurt dışından geldiği için yurt dışı markası ürün tedariğinde sorun yaşadığında müşterilerimize kaliteli ürün ve cihaz ile hizmet vermek için bekletebiliyoruz. Onlara anlayışları için teşekkür ediyoruz. Marka prensibi olarak sadece yurt dışından ithal ettiğimiz tek bir ürün ile çalışıyoruz. Alt segment bir ürünü kullanmayız. Paketinizi iptal etmeyi özellikle firma istedi. Ve bunu size iki kere teklif etti paketinizi iptal edelim şeklinde. Çünkü bizim çalışma prensibimiz ile uyum sağlayamadınız, dışına çıkılmasını istediniz, biz de kalitesiz çalışmak yerine paketinizi iptal etmek istedik. İkisinde de ettirmek istemediniz ve tepki gösterdiniz. Netice olarak sonrasında iptali sağlandı.

26 Ocak 2025 16:34

07 Mayıs 2024 19:42