Bagı Gravity Bebek Arabası Aldık Mağdur Olduk

Bagı Gravity marka bebek arabasının tekerlekleri çok kısa sürede ve asfalt zeminde kullanım olmasına rağmen aşındı ve kullanılamayacak hale geldi.

Garanti süresinde olmamıza rağmen ve ürüne dahi bakmadan firma ürününün arkasında durmadı. Yardımcı olmak yerine utanmadan para ile sorunlu parçayı gönderebiliriz dediler.

Böyle markalardan alışveriş yapmayı düşünüyorum diyorsanız bu deneyim size referans olsun. Güvenip aldığımız ürünle rezil olduk.

27 Şubat 2024 13:08 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vip Bebek İletişim Merkezi

Sinan
29 Şubat 2024 11:26

Firmadan çözüme dair en ufak bir iletişim ya da çaba gelmedi. Ürünleriyle ilgili bir sorun yaşarsanız bu şekilde mağdur olursunuz.

11 Ağustos 2025 20:40575

Bebek arabasının tekerlekleri kısa sürede paslandı ve öne doğru eğilmeye başladı. Bebeğim arabanın içindeyken ön tekerle...

Bebek Arabası Tekerlekleri Kırıldı, Güvenlik Riski Oluştu

AyhanÇocuk Trendyol'dan Alınan Çocuk Bebek Arabası Bir Ay Bile Kullanamadan Kırıldı

8 Ekim 2023 14:401.884

Trendyol A**** çocuktan aldığım bebek arabası bir ay bile kullanmadan kırıldı. Puset tentesi yırtıldı, tentesinin takıla...

14 Nisan 2024 12:571.986

"İlginiz için teşekkür ederim"