25 Aralık 2023 13:25

Yenimahalle Yuvaköy Mahallesi Natura Batıkent'te ilan numarası 1143165**6 olan daire için telefon numarası 5355550**6 olan Vip Gayrimenkul firmasından C*** Hanım ile görüşme halindeyiz. Kendisine evi kiralamak istediğimizi söylediğimizde, ev sahibi M*** Bey'in devletin yasal olarak uyguladığı TEFE-TÜFE'ye uymak istemediğini, bir yılımız dolunca ev sahibinin istediği rakamlar doğrultusunda ödeme yapmak istediğini söyledi. Biz de kendisine bunun yasal olmadığını, hatta bir suç olduğunu, ancak ev sahibi ile bizi görüştürürse kendisine izah edeceğimizi söylememize rağmen, konuşma üslubuna dahi dikkat etmeden 'biz böyle istiyoruz, bunları ev sahipleri kendileri söyleyemediği için emlakçı tutuyorlar.' gibi cümleler sarf ederek üç gün boyunca bizi 'ev sahibine ulaşamıyoruz' bahanesiyle oyalayarak başka fırsatları kaçırmamıza sebep olmuş ve mağdur etmişlerdir.

Dolayısıyla gerek iş ahlakı, gerek çalışan ahlakı, müşteri memnuniyeti gütmeksizin sadece para ve prim odaklı çalışan kişi ya da kurumlar için gerekli işlemlerin yapılması konusunda desteğinizi rica ediyorum.

Not: Ayrıca aynı daire Sahibinden.com'da 25.000 TL iken, Hepsiemlak.com'da başka bir firma tarafından 28.500 TL olarak ilan edilmiştir, ekte görüldüğü üzere.

Müge sonuçtan hiç memnun değil

Emlakçı Tarafından Keyfi Şartlar Ve Saygısız Davranış

16 Temmuz 2025 12:43

Emlak Ofisinin Sözleşmeye Uymaması Ve Mağduriyet Yaşatması

02 Haziran 2025 23:55
emlak-ofisinin-sozlesmeye-uymamasi-ve-magduriyet-yasatmasi-1.jpg
Mantar sonuçtan hiç memnun değil

Evim Nur Gayrimenkul Yanıltıyor

22 Mayıs 2024 23:17
Evim Nur Gayrimenkul Yanıltıyor

Sedat Özer Gayrimenkul & Yatırım Mağduru!

19 Aralık 2024 23:06

Fahiş Kira Artışı İçin Psikolojik Baskı