Cuma sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 15:16

villasepeti.com'dan Antalya kalkan'da 5 günlüğüne villa varuna adında bir ev kiraladık. Tek özelliği manzara olan ev "villa" tanımını kesinlikle hak etmiyor. Bize böcek olabilir dediler, ancak durumun ne kadar vahim olduğunu söylemediler. 5 gece boyunca yakan sineklerden dolay bir an olsun dahi uyuyamadık.

Böyle bir ciddi soruna rağmen evde hiçbir tedbir yoktu, mesela sineklik, sineksavar veya cibinlik gibi. Ayrıca evin giriş kapısı altan 2 cm açıktı ve buradan her türlü haşere eve girebiliyordu. Dolayısıyla bir gece evin içinde bir "akreple" karşılaştık. Resmen insan hayatı hiçe sayılıyor.

Villasepeti ve benzeri yerli siteler maalesef villaların konumunu ve durumunu gizliyorlar ve ancak kiraladıktan sonra nerede olduğunu öğreniyorsunuz. İptal içinde ücret istedikleri için artık vazgeçemiyorsunuz. Ayrıca oradaki yorumlarda gerçeği yansıtmıyorlar. Yabancı siteler (b** gibi) bu konuda daha iyi bilgi veriyorlar ve iptal şartları daha uygun.

09 Ekim 2023 16:30 (Şikayetten 1 ay sonra)
Cuma
Cuma
12 Şubat 2024 03:13
Villasepeti.com Varuna'da Akrep Var

Merhaba, Hani derler ya, özrü kabahatinden büyük. villasepeti.com'un cevabı kesinlikle sorun odaklı değil, tamamen kendini savunma amaçlı. Şikayetimdeki hiçbir soruna bir çözüm sunmuyor. Evet, tatilimizin ilk günü memnuniyet araması yapıldı. İlk gün olduğu için daha sinek sorunun tam olarak farkına varmamıştık. Hatta kusuru kendimizde aramıştık. Acaba pencereleri açıkmı bıraktık diye. Daha sonraki günlerde pencereleri açmadığımız halde sorunun çok daha büyük olduğunu anladık. Eğer müşteri memnuniyeti umurlarında olsaydı tatilin son günü tekrar ararlardı ve nasıl geçtiğini sorarlardı. Şikayetimde 4 tane sorun dile getirdim, ne yazık ki hiçbirine tatmin edici cevap alamadım. 1. Yakan sinekler çok rahatsız edici, geceleri yatırmıyorlar. Buna karşı ilaçlama yapılabilinirdi deniyor. Ama bunun yeterli olacağını zannetmiyor. Kalıcı önlemler alınmalı. Mesela sineklik, sineksavar veya cibinlik gibi. Kaldı ki misafir içerdeyken ilaçlama yapmak sağlıklı olmaz. 2. Villa Varuna'nın dış kapısında alttan 2 cm açık ara var. Villa tabirini hak edecek bir yerin kesinlikli böyle bir açığı olmamalı. Buradan her türlü haşere içeri girebilir. Ki öylede oldu, evin içine kocaman bir akrep girdi. İnsanlar çoluk çocuğu ile geliyorlar. İlla birisini akrep sokmasımı lazım, bu sorunu çözmek için. 3. Villa'nın konumu gizli tutuluyor dedim. Villanın olduğu yerleşim yerlerini (Kalkan, Kaş vs.) herkes biliyor zaten. İnternet ve Google Maps gibi sayfaları kullanan herkesin bildiği gibi, bir evin bile net olarak konumu verilebilinir. Bunun için bilgisayar uzmanı olamaya gerek yok. Yabancı siteler bu konuda çok daha net bilgi sunuyorlar. 4. Yorumların gerçeği yansıtmadığını yazmama karşın, villasepeti.com şeffaf olduklarını iddia ediyor. Peki şeffaf iseler, neden ben Villa Varuna hakkında yorum yazamıyorum. Sadece işine gelen yorumlaramı izin veriyorlar acaba? Şahsen benim villasepeti.com'dan hiçbir beklentim yok. Umarım bu sorunları giderirler ve bizden sonraki müşterilere daha iyi hizmet sunarlar. Maalesef buna pek inancım yok, çünkü Villa Varuna halen sitelerinde kiralık olarak sunuluyor ve konumunda gizleniyor. Villanın konumu sadece geniş mavi bir daire ile belirtilmiş. Tam olarak nerede olduğu belli değil, ekteki resime bakınız. https://villasepeti.com/ev/villa-varuna İyi günler

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Villasepeti.com'dan Kiraladığım Evde Akrep Çıkması

29 Eylül 2023 11:24
Villasepeti.com'dan Kiraladığım Evde Akrep Çıkması
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Villa Sepeti Mağduriyeti

04 Temmuz 2023 17:09

Villa Sepeti Mağduriyeti

21 Eylül 2024 09:30

Muhammed
09 Eylül 2023 15:51
Kiraladığım Villada Akrep Çıktı.
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İslamlar Villas Böcekli Ev!

08 Ocak 2024 08:40