Kaş Kalkan Villa Burada Havuz Temizliği!

Selvihan
Selvihan
Villa Burada
17 Ağustos 2023 09:172.227

Biz 9 Ağustos 15 Ağustos tarihleri arasında Villa Burada firmasının Teoman villasında kaldık. Tatilimizin üçüncü gününde oğlumun ve kızımın kulak ağrıları başladı. Geceyi zor geçirdik ve ertesi gün kaş devlet hastanesine gittik. Havuz suyuna bağlı enfeksiyon teşhisi konuldu ve bir torba ilaçla eve geri döndük. Bu arada yeğenimin de kulak ağrısı başladı. Dün Ankara'ya geldik ve gece oğlumun kulaklarından kanlar gelmeye başladı. Ve yine hastanelerdeyiz. En başında bu villayı kiralarken özellikle havuz temizliğini sorduğumda her gün temizlendiğinden bahsettiler. Biz gittiğimizde ilk gün bir adam geldi havuzun dibini bir hortumlu paspas ile silip gitti onun dışında bütün ısrarlarımıza rağmen beşinci gün yine aynı şekilde birkaç dakika içinde silip gitti görevli. Havuz bir müşteriden diğerine geçerken boşaltılmıyor. Siz gittiğinizde bir önceki müşterinin girdiği havuz suyunda devam ediyorsunuz. Havuzun kenarları yosun bağlamış durumda. Ve su devridaimini hissetmiyorsunuz bile. Biz girerken özellikle bizi karşılayan görevliye sorduk. Oldukça ters ve azarlayan bir şekilde bizimle dalga geçer gibi anlattı. Oldukça ters karşıladı bizi. Tam bizimle konuşurken telefonla hoparlörden konuştu. Arkadaşı islamlar köyünde kalan müşterilerin havuz temizliği istediğini söyledi. Arkadaşı ile çok ağır kelimeler konuştular oradaki misafirler hakkında. Üstelik bizim yanımızda ve sesli bir şekilde. Sonra da d***p gitseler de kurtulsak dediler. Şimdi firmanın profesyonelliği bu kadar. Çarşafların yatakların kokusunu mu dersiniz daha derdimden onlara sıra gelmedi. Ben tabii ki hukuki her türlü yola başvuracağım. Bütün sene bekleyip tatile gittiğine mi yanarsın, tatilin zehir olduğuna mı yanarsın. Yazık gerçekten.