Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Emeklilik Ve Hayat Diri İken Daimi Maluliyet Alamadım Ölene Hiç Vermezler!

21 Mayıs 2024 10:14

Kaza geçirdim, yaralandım ve tam teşekküllü hastaneden daimi maluliyet raporu aldım. Aktif olarak devam etmekte olan Viennalife Rop 80+20 hayat sigortası poliçem aracılığıyla daimi maluliyet hakkım doğdu. Bu hakkı kullanmak için Viennalife ile iletişime geçtim ve evrakları göndermemi istediler. Evrakları e-posta yoluyla ilettim ancak ne arayan var ne de soran. İşlemin durumu hakkında tarafıma hiçbir bilgi verilmedi. Sigorta poliçesi için ödeme yapılması gerektiğinde defalarca aranırken, hakkımı talep etmek için gönderdiğim e-posta ve evraklara yanıt alamıyorum. Bu süreçte bana yardımcı olması gereken temsilci dahi telefonuma cevap vermiyor. Anladığım kadarıyla, eğer vefat edersem aileme ödeme yapılmayacak. Zaten sağlığımdayken maluliyet yardımı alamadım; öldükten sonra mirasçılarımın alması da mümkün görünmüyor.

21 Mayıs 2024 11:07 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Hamdi
Hamdi
21 Mayıs 2024 14:06

Ya kopyala yapıştır yapmayın millete de faydalı bir sigorta şirketi muamelesi yapmayın ne arayan soran ne mail atan ne de benimle iletişim kuran oldu şirketiniz tarafından. Bir ay prim ödemesem 40 defa arardiniz.

05 Haziran 2024 17:20

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılarak, talebinizle alakalı size telefon aracılığıyla bilgilendirme sağlanmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Çiğdem
Çiğdem

Mirasçılarınızda alamıyor maalesef ki. Muhatap olmuyorlar. 30/04/2024de eski eşim trafik kazasında vefat etti. Evliyken kendi adına üç benim adıma iki poliçe yaptırmıştı. Onun adına olan üç poliçeyi çocuklara miras kaldı fakat aylardır çocuklara bir ödeme yapılmadı. Benim adıma olanları bana verin ben ödemeye devam edeceğim dedim ödeyen değişikliğine yanaşmadılar. Yusuf bey ödeyendi sen bizim muhatabımız değilsin dediler. Aylarca uğraştım ses seda yok. Avukata verdim onun maillerine bile cevap vermemişler. Tanıdığım tanımadığım herkese söylüyorum kesinlikle böyle sigorta yaptırmamalarını.

Bora
Bora

Merhabalar benim de maluliyetli bir ürünüm var süreç ile ilgili sizlerle iletişime geçebilmek isterim iletişim bilgisi paylaşabilir misiniz?

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Emeklilik ve Hayat Hayat Sigortası Vaatleri Gerçekleşmedi, Ödeme Yapılmadı!

05 Şubat 2024 10:03
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta İptali Ve Ücret İadesi Sorunu

14 Ocak 2025 15:13
Sigorta İptali Ve Ücret İadesi Sorunu
sigorta-iptali-ve-ucret-iadesi-sorunu-1.pdf
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Emeklilik ve Hayat Ödeme Sorunları Ve Tehditkar Mesajlarla Karşılaştığım Hayat Sigortası Kabusu

27 Haziran 2024 23:06