Yasin sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'in Vize Randevu Sitesindeki Sürekli Hatalar Ve Sorunlar

VFS Global'in Vize Randevu Sitesindeki Sürekli Hatalar Ve Sorunlar
04 Kasım 2024 11:36

Aylardır VFS globalin Fransa vize randevu sitesinde randevu aramaktaydım. Bugün 25.11.2024 için randevu müsaitliği yakaladım, bilgileri girerken sitede sürekli bir kasma etme vs mevcuttu. Kendi bilgilerimi onayladıktan sonra aile üyelerini eklemeye çalıştığımda hata verdi. Daha sonra yeniden eklemeyi denediğimde ise "Referans number already use" şeklinde uyarı verdi sürekli. Panelimde aile üyelerim gözükmemesine rağmen ödeme tutarı 3 kişilik olacak şekilde güncellenmişti. Daha sonra site yine bir kasıldı etti. Sonra Logout yapıp baştan başlatmaya çalıştı fakat randevu müsaitliği kaybolmuştu tabi. Sonrasında yine randevu bulup ekledim. Bu seferde ödeme ekranına yönlendirmedi. "applicantınformation. Pagedetails. Para3" gibisinden bir hata verdi. Milletten fahiş paralar toplayıp şu siteyi nasıl adam gibi bir sisteme sokmuyorlar ben anlamıyorum. Benzer şikayetlerden burasıda dolmuş taşmış vaziyette. Bir şeyden para alıyorsunuz, sanki rica minnet işlem yapıyorlarmış gibi bu denli umursamaz tavırları da ayrı bir boyut.

10 Aralık 2024 11:09

Randevu sistemi zaten sıkıntılı, alabildiğimiz randevu olduğunda da hiçbir bilgi vermeksizin 08:30'dan önceki bir saatte randevu almışsanız, sizden ekstra ücret talep ediyorlar. Bunu da son gün mail olarak atıyorlar. Randevuyu alırken ücret belirtilmiyor, son dakika mail atarak "Saat 08:30 dan önce randevunuz olduğu için kişi başı 27.5 euro ekstra ödemeniz gerekiyor" gibisinden bildiriyor. Çocuğumuzun yaşı küçük, orada bulunmasına gerek olmamasına rağmen ondan bile ekstra 27.5 euro istiyorlar. Resmen son dakika katakulliye getirip insanların parasını almaya çalışıyorlar. "Parmak izi verdiyseniz daha önce tarih giriniz diyor" Haliyle normal bir insan olarak parmak izi verdiğimiz tarihi yazıyoruz "vize numaranızı ve vizenin çıktığı tarihi girmeliydiniz, formu düzeltmemiz gerekiyor düzeltme ücreti 7 euro" şeklinde ücret talep ediyorlar. Tam böyle işi çakallığa vurmuşlar insanların ne yapsakta paralarını ceplerinden alsak gibisinden takılıyorlar. Ben konsolosluğun yerinde olsam bu firmayla çalışmam.

profile profile
04 Kasım 2024 11:48 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Yasin
04 Kasım 2024 13:25

Şuraya otomatik mesaj yazmaktan ileri gitmiyorsunuz! Sizi buraya değil, konsolosluklara şikayet etmek lazım. Aracı ortaklıklarını gözden geçirmeleri lazım ki sizin gibi iş bilmez, kendini geliştirmeyen firmalarla çalışmasınlar. Şu platformda çözüme kavuşturduğunuz bir tane şikayet yok. Hep otomatik mesaj.

Yasin
04 Kasım 2024 15:29

Buraya otomatik mesaj olarak verdikleri adrese mail gönderdim, ekran görüntülerini istediler. Hata ekranlarını gönderdim, daha sonrasında bir hata daha geldi üşenmeyip onu da ekledim gönderdim. Verdikleri cevap "Turuncu çizgiye basarak işlemlerinize devam edebilirsiniz" Şaka gibiler ya. Teflon tava gibiler ne yapsanız onlara yapışmıyor. Sistemlerindeki hatayı kabullenmiyorlar kısacası. Tam bir fiyasko. Konsolosluğa'da şikayet ettim kendilerini. Mücadeleye devam.

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Randevu Sistemi Sorunları

25 Ocak 01:22
VFS Global Randevu Sistemi Sorunları

06 Mart 19:09
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 15:14

06 Haziran 2024 21:12