Beyza sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Randevu İptali

VFS Global Vize Randevu İptali
17 Ekim 2023 10:10

Merhaba, VFS globalden Avusturya için bir vize randevusu aldık. Ancak yanlış bir şehre aldık ve iptal edip yeni bir yere randevu almaya çalışıyoruz. Ancak online olarak sistem sürekli hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımızda iptal edemediklerini söylediler. Mail atıp ulaştık, söyledikleri yollarla yeniden denedik ve hata aldık, bu şekilde dönüş yaptık. Yapacakları bir şey olmadığını sistemde hata olmadığını söylüyorlar. Ancak üzücü bir haberim var, sisteminizde hata var ve ben hayatımdan bu kadar yardımdan uzak bir firma görmedim. İptal etmek istediğimiz randevuyu bile iptal edemiyoruz, sizce sisteminizde sorun yok mu gerçekten. 10 gündür farklı bilgisayar ve tarayıcılardan milyonlarca kez denedim, aradım, yazdım, asla makul ve anlaşılabilir bir dönüş yok. Hala sistemde sıkıntı yok diyorlar. Randevuyu yeniden planla dediğimde de başka şehir seçemiyorum, o da başka bir saçmalık. Kim bilir kaç kişinin iptal edemediği randevusu yer kaplıyor. Avusturya'ya gitmekten soğuttular beni sağ olsunlar.

26 Ekim 2023 09:02 (Şikayetten 8 gün sonra)

05 Mayıs 2024 13:38
VFS Global Geri İademi Alamadım
VFS Global Geri İademi Alamadım

VFS Global Avusturya İptal Edilen Randevu Ücret İadesi Sorunu

01 Temmuz 2024 15:16
VFS Global Avusturya İptal Edilen Randevu Ücret İadesi Sorunu
Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 19:38
VFS Global VFS Randevu Yok

16 Nisan 2024 17:04
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 23:07