Metehan
03 Kasım 04:42

VFS Global Polonya D tipi vize için randevu alamıyorum. Bir ayı geçti. Şu an her cuma gerçekleşen kura ile randevu dağılımı yapılıyor. Beşinci kez bu hafta 'isminiz atanamadı' mesajı geliyor. Önceden de 2 yıl Polonya'da yaşadım ve bu vize/randevu sorununu dolayısıyla iki kere yaşadım. İlkinde sırf bu randevu için günübirlik Trabzon'a gittim İstanbul'dan (çünkü diğer yerler doluydu). İkincisinde ise hali hazırda Polonya'da bir şirkette çalıştığım ve durumun aciliyetini belirttiğim halde 3.5 ay sonra randevu alabildim. Eğer şirketim İstanbul'dan uzaktan çalışmamı kabul etmeseydi bu randevu olayı yüzünden işimden olacaktım. Şimdi ise anlaştığım şirket acil olarak iş izni çıkarttı. Bana ve Polonya'ya dönmemi istiyor ama ben bir aydır yine randevu sorunu yüzünden çaresizce bekliyorum. Gereğinin acilen yapılmasını istiyorum. Bir acente bir insanı bu kadar yıpratabilir. Başka hiçbir ülkede böyle bir sorun olduğunu duymadım. Bir iki tane kura mesajı örneğini ekte paylaşıyorum. Saygılarımla.

profile profile profile
04 Kasım 10:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Yorumlar (8)

İstanbul başvurularında sırayla, Ankara başvurularında kurayla randevu veriliyor. İstanbul için başvurumu haziranda yaptım. 20 hafta oldu hala sıra gelmedi.

Kardelen

Merhaba, 10 haftadır kurayı bekliyorum, hala randevu alamadım. Herkes İstanbul dan mı başvurdu? Eğer öyleyse zaten sıra bana sizden önce gelmez, çünkü başvuru sırasıyla alıyorlarmış. Her hafta kaç kişiyle görüşülüyor detay bilgi alabilen var mı?

Furkan

Benimde 26. Hafta oldu hala randevu çıkmadı bakalım sonu nereye varacak merakla bekliyoruz

Derya

Merhaba, bana da 16 kuradır red geliyor. Size randevu çıktı mı acaba?

Kevser

Merhaba aynı sorunu 1 aydır ben de yaşıyorum. Bugün olan kurada çıkabildiniz mi acaba?

İsmail

Geri dönüş aldınız mı

Metehan

Merhaba henüz almadım bugünkü kura sonucunu bekliyorum

Ahmet

Kurayı da şu an görüyorum. Daha biz o aşamaya gelemedik. Kuraya nasıl katılırız?

VFS Global Trabzon'da Sürekli Randevu Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

Özüm