Burak sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Norveç Vize Başvurusu

27 Şubat 2024 16:16

13.02.2024 tarihinde Norveç Vizesi için kız arkadaşımla başvuruda bulunduk. 01.03.2024 tarihinde uçuşumuz var ve hala pasaportlarımız gelmedi. Hiçbir yerden hiçbir şekilde bilgi alamıyoruz. Uçuşumuza 3 gün kaldı! Acil geri dönüş ve bilgi bekliyoruz! Uçak biletimiz, kalacak yer rezervasyonumuz yanacak! Lütfen bize geri dönüş yapın!

28 Şubat 2024 16:03 (Şikayetten 23 saat sonra)

Yorumlar (7)

Salih

19.02 tarihinde başvuru yapmıştık. 04.03 tarihinde karar verilmiş ve elime 08.03 tarihinde ulaştı. Bizim uçak biletimiz 01.03 tarihinde olduğu için geç başvuru yapmış bulunduk ve Red yazısı geldi. Umarım diğer başvuran kişilerin vizeleri çıkar.

Serkan

Geçmiş olsun. Red sebebi ne demişler? Bizde şubat 23 de başvurduk. Bu hafta belli olur muhtemelen sonucu yazarız.

Serkan

Arkadaşlar umarım vizeleriniz çıkar. Pasaportunuz ulaşır. Bizde başvuru yaptık ama vergi levhası ve nüfus kayıt örneği türkçeydi. Başvuruyu yaparken siz tüm belgeleri İngilizce mi verdiniz

Serkan

Salih bey bize eksik evrak formu imzalattılar. Sadece birkaç evrak Türkçe diye ve çalışan çok zorladı bizi gidin tercüme ettirin. Norveç kesinlikle Türkçe evrak istemiyor diye.

Salih

Evet Türkçeydi. Başvuru esnasında yardımcı olan VFS çalışanı bir problem olmaz dedi.

Salih

Merhaba, biz de 19unda başvuru yaptık, uçuş tarihimiz aynı. Bugün ümit etmek için son günümüz akşam tüm Rez. İptal edeceğim. Umarım sizinki bugün gelir.

Salih

Değerli başvuru sahibi, Vize başvurunuzla ilgili bir gelişme yoktur. Eğer vize başvurunuz turistik veya aile ziyaretiyse bir acil durum söz konusu değildir. Yoğunluktan dolayı bekleme sureleri uzayabilir, bu sebepten dolayı size başvuruyu yaparken veya yapmadan önce bilgi almanızı tavsiye ederken biletinizin ödemesini yapmamanız gerektiğini soyluyoruz. Reddedilme riski her zaman var olduğu için, biletinizin ödemesini hiç yapmamanız, veya esnek/iptal edilebilir bilet almanız tavsiye edilmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi Günler dileriz. Saygılarımızla, Norveç büyükelçiliği Bana böyle bir yazmışlar.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 00:30

VFS Global Norveç Vize Başvuru Sonucuma Ulaşamıyorum