Doğan sonuçtan çok memnun

VFS Global Mağduriyet

28 Mart 2023 18:15

Firma İspanya vizesi için randevu hizmeti verdiğini belirtmekte ancak işlem ücretini yatırdıktan sonra telefonlara cevap vermemektedir.
Hollanda ve İspanya vizelerine Türkiye üzerinden başvurmaya çalıştım, VFS Global firmasının internet sitesi sağlıklı çalışmadığı için sitede yer alan telefon numarası olan 0312 963 14 ** numaralı telefonu arayıp d**** isimli vize danışmanı ile görüştüm.
3 kişi için toplam 9.863 TL gibi bir ücret ödedim ve herkesin başına geldiği gibi ben de mağdur edildim. Şu an telefonlara cevap verilmiyor.

25 Nisan 2023 11:52 (Şikayetten 27 gün sonra)

Gözde
Şikayeti Çözüldü

Merhaba aynı durum maalesef ki benim de başıma geldi. Ücret iadesi alabildiniz mi

Rozerin

Doğan bey merhaba. Ben de aynı şekilde İspanya için başvurmuştum ve aynı danışman ilgilendi. Ancak ilk etapta maillere dönüş yapılırken şu an haftalardır ne maillere cevap alabiliyorum ne de iletişim numarasına ulaşabiliyorum. Siz durumu nasıl çözdünüz acaba?

Doğan

Merhabalar, maalesef durum herhangi bir çözüme kavuşmadı. Telefonlar cevapsız kaldıktan sonra durumumu riske atmamak adına kendim vize işlemlerine devam etim. Para konusundaki mağduriyetimi CİMER'e taşıdım, sonuçlanması muhtemelen epey zaman alır.

VFS Global Ve Hollanda Konsolosluğu Nedeniyle Pasaportum İki Aydır Teslim Edilmedi, Konferansa Katılamama Riskiyle Karşı Karşıyayım

09 Ekim 16:35

VFS Global'den Haksız Ücret Kesintisi

24 Mart 11:03

Vize Başvuru Takibi Sisteminde Sürekli Doğrulama Hatası Ve Çözüm Sunulmaması

20 Ekim 20:18
vize-basvuru-takibi-sisteminde-surekli-dogrulama-hatasi-ve-cozum-sunulmamasi-1.jpg