VFS Global İsim Düzeltmesi Yapılması

Çağla
04 Ocak 2024 09:38

VFS Global şirketi'nden czr62415044813 randevu numarası ile kendim ve eşim adına 16 Ocak 2024 tarihine Ankara Çek Cumhuriyeti vize randevusu oluşturdum ve 1400 TL ücret ödedim. Söz konusu randevuyu oluştururken eşimin ismi s**ö*** olarak (asıl ismi s**ö*** ) eksik yazılmış. Müşteri temsilcisini aradım ve konu ile ilgili düzeltme maili atmamı istedi. Mail ile söz konusu düzeltmenin sistem üzerinden yapılmasını veya Ankara ofise konu ile ilgili bilgi verilmesini talep ettim (pasaport numarası ve diğer belgeler tamam). Düzeltme mailine bugün cevap geldi. Yapılan hatalı isim girişini değiştiremeyeceklerini ve bu girişle de randevunun geçerli olmayacağını öğrendim. Randevumu iptal etmek istemiyorum hem otel ücretleri ödendi, hem uçak biletleri her şey ayarlandı sadece firmanın kendi başvuru formunda s*** olan isim kısmı s*** olarak düzeltilmesini ve söz konusu mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum,

09 Ocak 2024 15:20 (Şikayetten 5 gün sonra)

Elçin

Merhaba, ben e eşimin pasaport numarasını yanlış yazdım. Düzeltme yaptılar mı?

Nimet
Nimet

Merhaba, aynı durumu bende yaşadım. Sorunu çözebildiniz mi?

Elçin

Merhaba, Ben de eşimin pasaport numarasını yanlış yazdım, nasıl bir yol izlediniz?

Gul
Gul

Çağla Hanım, eşim kızlık soyadımı girdiği için randevumu kabul etmiyorlar. Siz sorununuzu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl? Cevaplarsanız çok sevinirim.

VFS Global Soy İsim Değişikliği

22 Nisan 2024 19:51

05 Şubat 2024 16:28
VFS Global Haksız Kazanç Sağlıyor! Randevu Mağduriyeti Yaşatıyor!
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'den Randevu Alırken Pasaport Numaramın Son Hanesi Hatalı

29 Mart 2024 22:22