Sehernaz sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Fransa Aile Birleşimi Vizesi 10 Aydır Sonuçlanmadı

03 Mayıs 2023 19:23

10 aydır Fransa aile birleşimi vizesi bekliyorum hala sonuçlanmadı. İltica dosyası eltimle aynı dosya olmasına rağmen o üç ay önce vizesi geldi. Benim vizem hala sonuçlanmadı. Beş yıldır oğlumla esimi göremiyorum. Çok çaresizim lütfen yardımcı olun bu kadar kötü hizmet veren bir kurum daha olamaz. Hiç bu kadar insan kaderiyle oynanmaz evetse evet hayır sa hayır niye uzatılıyor

09 Mayıs 2023 12:26 (Şikayetten 5 gün sonra)
24 Mayıs 2023 11:57

Arkadaşlar 10aydan sonra vizem geldi pazar günü gidiyorum ama burasıyla alakalı bir şey değil Fransa'da eşleriniz dilekçe versin öyle çıktı benim vizem

Yorumlar (28)

Esra

Sehernaz Hanım merhaba eşiniz Fransa da dilekçe yazsın demişsiniz acaba nereye dilekçe yazması gerekiyor bizde iltica aile birleşimi için başvurduk hala cevap yok

Evin

Senin evlilik cüzdanın ne zmn esinin eline ulaştı

Ceylin

Biz eylülde başvurduk vizeye, certificat de mariage belgesi nisanda valiliğe iletildi haziran başında vize çıktı

Ceylin

Merhaba Seher hanım sizin adınıza sevindim eşiniz nereye dilekçe verdi ben de 9 aydır bekliyorum 4 çocuğumla beraber. Çok zor bir süreç. Nereye dilekçe yazdıysa biz de yazarız en azından

Evin

Ceylin hanim esime ofradan mail geldi medeni durumu formu doldurmak için doldurduk gönderdik ne zmn beli olur bilgin var mı hiç cevap verirmisin

Evin

Başvuru dan kaç ay sonra vizeniz geldi ya benim daha ses seda yok bugün TM 8 ay oldu

Evin

Ceylin senin evlilik cüzdanı vize başvurudan kaç ay sonra Fransa da esinin eline ulaştı bizmde daha gelmemiş yeni öğrendim bende bilgi verirsen çok sevinirim

Evin

Senin niye evlilik cüzdanın yok muydu esimin kimliği çoktan gelmiş benim ama hala süreç devam ediyor ne olduğunu anlayamıyorum darısı bizim başımıza gözünüz aydin sürekli meilmi atıyordunuz

Evin

Nereden başvuru yaptınız benimde eksik evrak yok deniliyor ama iste sürekli süreç devam ediyor deniliyor bende anlamadım gitti 11 ayda başvuru yaptım 8 ay oldu daha ses seda yok

Evin

Benim daha ses seda yok vala sen kaçıncı ayda başvuru yaptınız

Evin

İyi akşamlar sizin şikayet kaldirmisiniz vizeniz geldi mi iltica ailesiminiz nerede başvuru yaptınız yazarsanız sevinirim

Evin

Yok ya benimkinden ses seda yok daha ne zmn çıktı gözünüz aydin kaçıncı ayda çıktı

Ceylin

Başvurudan 9 ay sonra vize çıktı ancak dediğim gibi esiniz gerekirse ilgili yere mektup atsın ve evlilik belgesi için de bilgi alsın aynı zamanda

Ceylin

Evin hanim ben burda dosyamı vfsye teslim ettiğimde zaten evlilik cüzdanını tercümana noter tasdikli çevirisini de eklemiştim ama gelin görün ki Fransa'daki süreçte fransızca evlilik cüzdanı daha doğrusu belge olarak nisan başında valiliğe iletildi. Sureci anlamak çok zor oradaki ilgili kurumlara mail atin dikkatlerini çekersiniz Umarım

Özlem hanim çok sağ olun ama esim 1 aydır sürekli mail atıyor ama daha ses yok

Özlem

Benim aile birleşimi toplam 5 buçuk ay sürdü burayla alakalı değil eşiniz orada bir tercüman bulsun doğru yerlere zor durumda olduğunuza dair 2 hafta 3 hafa arayla mektup veya dilekçe göndersin

Özlem

Evin hanım merhaba benimde vizem çıktı 1 hafta önce pasaportum elime ulsştı ama beni hiçbir yerden aramadılar sürecin hızlanması için eşinixin Fransa'da yetkili kurumlara hem mail hem de dilekçe versinler süreç öyle hızlanıyor

Vizenizden haber var mı

Ceylin

Ben 9 ayın başında başvurdum Dün eşimin bağlı olduğu prefektörlüge mail attım hem bağlı olduğu hem kendi ilçesindekine biri dönüş yapıp ilgileneceğini söyledi, ayrıca eşim kimliğini aldı ve 2-3 gün sonra hemen aradılar vfsden neyin etkisi oldu bilmiyorum bizim başvurumuzun uzamasının sebebi evlilik cüzdanını Fransızcasını 4. Ayda valiliğe ilettiler sürekli eksik evrakları yolladık

Ceylin

Evin hanım merhaba vizeniz ne durumda beni VFS den aradılar pazartesi gelip pasaportlarınızı alabilirsiniz diye. En başta ilk başvuru günü direkt yerinden almayı tercih etmiştim

Evet çıktı sizin

Evin

Konsolosluğu arayınca ne diyorlar ki bir de nerede başvuru yaptın

Evin

Cnm vizenden haber var mı VFS sana bir mail atmış ona mesaj atinmi ne durumda hiç ariyonmu

Evin

7 kasim da başvurdum benimde eksik evrak yok benimde akrabam 5 ayda çıktı benim 7 olacak daha cevap yok ev sahibi evden çıkarıyor ne yapacm Bilmiyorum benimde 3 çocuk var

Sehernaz

Allah yardımcımız olsun dua etmekten başka bir care görünmüyor

Evin

Sen ayin kaçında başvuru yaptın bende iltica ailesi olarak VFS de başvuru yaptım İstanbul da daha cevap yok 11 ay da

Siz hangi ayda yaptınız

Sehernaz

Ben 5agustosta başvuru yaptım eltimde dört çocukla başvurdu eksik dosya olmasına rağmen 1martta vizesi geldi

Fransa Aile Birleşimi Vizesinde Uzayan Belirsizlik Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

Emirhan
15 Aralık 11:08
fransa-aile-birlesimi-vizesinde-uzayan-belirsizlik-ve-bilgi-eksikligi-magduriyeti-1.jpg
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Aile Birleşimi Vizesi Başvurum 9 Aydır Sonuçlanmadı, Bilgi Alamıyorum

Emirhan