VFS Global Bulgaristan Konsolosluğu Vizenin Gecikmesi Acil

Merhabalar,

11.06.2024 Tarihi'nde VFS Global'den yapmış olduğum Bulgaristan vize sonucum hala çıkmamıştır. 1 Aylık süreyi de geçmiştir. Kimseden asla geri dönüş alamamaktayım. Başka insanlardan edindiğim bilgiye göre vize basım hatası varmış ve koskoca konsolosluk en üst merci yani bunlar nasıl böyle bir hatayı çözemez anlaşılır bir durum değil. Nerede bu ıt ekibi. Yani bu konu böyle uzun uzun konuşulur resmen skandal çünkü. Yardım rica ediyorum.

1 Destek
17 Temmuz 2024 16:43 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Yağmur
25 Temmuz 2024 10:11

Vizem hala sonuçlanmadı pasaportum konsoloslukta mı nerede olduğu belli değil. Redse red pasaportumuzu verin bu kadar uzun tutamazsınız ya aylarca sizi mi bekleyeceğiz başka yerden başvururum böyle bir şey olabilir mi? 2 aydır pasaportum yok!

Yağmur
30 Temmuz 2024 10:13

VFS Global Randevu Alamama Sorunu

VFS Global den 4 haftadır Bulgaristan eş üzerinden randevu almaya çalışıyorum. "Üzgünüz, şu an için uygun randevu buluna...

2 Destek

Tümünü Gör