Svgn sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Başvurumun Yanlış Alınması Ve 1.5 Ay Unutulması

05 Eylül 2024 18:33

Vize başvurumu yaptım. Birkaç gün sonra red olmuş başvurum, aslında değerlendirmeye alınmamış farklı bir sebepten dolayı. Madem değerlendirmeye alınmayacak bir durum var başvuruyu neden alıyorsunuz.

Neyse 1.5 aydır bana bilgi vermediler, aramadılar, mail atmadılar. Kendi sitelerinde bulunan başvurunuzu takip edin alanından başvurumu hep takip ettim ve hep konsoloslukta olarak görülüyordu. Ama bugün aradılar size ulaşamadık başvurunuz burda 1.5 aydır duruyor dediler. Hangi numaradan aradınız, kayıtları nerede dedim. İş hattı olan bir cep telefonundan yanımda aradı beni ve ilk kez telefonumda görünen bir numaraydı. 1.5 ay zamanım onların sorumsuzluğu yüzünden çöpe gitti.

Ve hala sisteminizde başvurum konsoloslukta görünüyor dedim ve siteyi biz yapmıyoruz dediler. Sonra bir üst yönetici geldi. Sizin parmak izinizi alarak tekrar başvuru yapılabilir dedi. Dedim sizin benim durumumdan haberiniz yok. Değerlendirmeye alınmamış başvurumu 1.5 ay ofisinizde unutmuşsunuz. İyi ki kaybolmamış dedim.

Aramadılar beni hiç dosyam orada unutulmuş kalmış. 30 euro servis ücretini iade etmeyi kabul ettiler sadece. Konsoloslukla konuştular ve beni konsolosluğa yönlendirdiler. Ok kadar.

09 Eylül 2024 10:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Basak sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2023 21:00
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 16:12

18 Ağustos 2024 19:49
Meral sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 23:45
Melike sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 01:27