19 Kasım 2024 14:36

Trendyol firmasından aldığım Stanley termos ürünüm, 8782560584 teslimat numarasıyla tarafıma 7 Ekim'de teslim edileceği şeklinde bilgi vardı. Trendyol, kendi kargo firmasıyla gönderdiği ürünü 8 Ekim'e çevirdi. Gecikme için aradığımda, halen Kocaeli'nde olduğunu ve 10 Ekim'de geleceğini söylüyorlar. Kargo firmalarında ürünleri bekletip hepsini bir arada çıkardıklarını açıkça itiraf ettiler, canlı destek hatlarında. Müşteri temsilcileri ile görüştüğümde, vaktinde yapılamayan teslimat için sanki vaktinden beklemem gerektiği iletiliyor. Ürünüm gecikti, beni mağdur ettiler. Müşteri memnuniyeti sıfır. Lütfen alışverişlerinizi ya Hepsiburada'dan ya da Amazon'dan yapın. Yetkili bir kimse beni arayıp ilgilenmedi, bu firmadan şikayetçiyim. Mağduriyetim giderilene kadar ve ürünün 8 Ekim günü teslim edilmezse şikayetimden de vazgeçmeyeceğim.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gönderilen Termoslar Ve Yanıltıcı İade Süreci

30 Ocak 2025 15:37

14 Şubat 2024 17:46

Ömür Boyu Garantili Stanley Termos Isı Tutmuyor, Garanti Ve Satıcı Desteği Yetersiz

30 Ekim 2025 20:24
omur-boyu-garantili-stanley-termos-isi-tutmuyor-garanti-ve-satici-destegi-yetersiz-2.jpg

Ahmet
02 Kasım 2024 16:55