Veymen Mezat Canlı Yayın Ürün Satışı

24 Ağustos 2024 11:36

Instagram üzerinden veymen mezat canlı yayında satış kanalına girdim. Yayında 3 ürün aldım diye belirttim, ertesi gün ödeme yapın diye mesaj gönderdiler. Canlı yayına ilk defa katıldığım, emin olamadığım, canlı yayında modeli tam göremediğim için ödeme yapmadım.
Sonraki gün yayına girdiğimde satıcı ödeme yapmadınız dünküler iptal oldu dedi
yayında tekrardan 2 ürün almama müsaade edildi. Krem ve mavi tişörtü sattılar aldım.
WhatsApp'dan ödeme yapmak için ben geri dönüş yaptım. Bana iptal ettikleri tüm ürünleri ve almadığım iki tane lacivert tişörtünde resmini göndererek 2100 TL fiyat çıkarttılar.
WhatsApp'ta, dünkü yayında aldığım ürünleri yazılı ispatlı (krem, mavi t-shirt)2 adet belirterek ödeme yapmak istedim. Muhatap bile olmadan ilgisiz bilgisiz anlamaya çalışmadan karşılık verdiler. WhatsApp'taki kişide anlama yetisi düşük seviyede. Ayrıca iftiracı ve yalancı WhatsApp satıcı profiline sahip.
Canlı yayında WhatsApp'la uğraşan şahıs beni 3 kere iptal etmekle suçladı. Ortada 3 kere iptal yok. WhatsApp'taki ilgili şahıs ve v** satışı kişisi iftira atmış, hakkımda yalancılık yapmış psikolojin bozuk vs diyerek üslupsuz konuşmuştur.
İftiranızı, yalancılıkla suçlamanızı Allah'a havale ediyorum. Allah yanınıza bırakmasın.
Online deki kamuya açık alandaki müşteriye tavırlarınızı durumunuzu yetkili mercilere ve CİMER'e kadar bildirimde bulunacağım.

Tuğçe
Tuğçe

Siz Veysi bey yerine koyun kendinizi kaç kişiyle aynı sorulara maruz kalıyor beğenmeyen takip etmez olur biter

Emine
Emine

Yayında Veysi bey gayet sabırlı yüzlerce kişi ile saatlerce ilgileniyor. Ayrıca WhatsApp tan da hep yardımcı oluyorlar. Sıfır hata ile şimdiye kadar yüzlerce ürün teslim ettiler. Aldığımız her ürün çok kaliteli

Fatoş
Fatoş

Veysi 250 kişiye cevap vermeye çalışıyor sinirlenmesi gayet normal ürünlere gelince 9060 dan 5 çift aldım çok memnunum mağazadan aldığım 8 binlik ürünü 2200 TL dem aldım ben çok memnunum buradanda teşekkür ederim yorum yaparken empati yapın derim

Neriman
Neriman

Emin Olamadığınız ürünü alırken bir başkasının hakkına girip buraya yorum Yazıyorsunuz, insanların ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay mı?

Dilek sonuçtan memnun

19 Aralık 2023 13:41
Büyük Beden Tutkusu Yanlış Ürün Ardından Yenisini Göndermemek
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 18:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Ürün Stokta Yoktu, Yalan Söylendi Ve Fiyat Arttı

07 Mart 2025 13:43