Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 15:36

Boyner'den almış olduğum ugg bot tedarikçisi ves deri san. Ve tic aş den şikayetçiyim. Ürünlerinin arkasında durmayan bir firma. 6000 liraya ürün satıyorsanız malınızın arkadaşında duracaksınız. Bir de koyun derisinde uzun süreli kullanımlarda derinin tabiatı gereği bozulma olabilir diye dönüş yapmışlar. Bir uzun süre kullanılmadı iki ilk defa ugg giymiyorum. Bundan önce kullandıklarımda hiç böyle bir sorun yaşamadım. Çünkü sizden veya Boyner'den almadım. Sizi Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Ayıp

Elif
Elif
26 Eylül 2023 11:44

Ürünü bana 2. Defa gönderin demelerine rağmen 2. Defa red verdiler ve hiçbir şekilde ilgilenmediler. Kimse aramadı sonuç olumsuz yine. Boyner sattığı hiçbir ürünün arkasında durmuyor 3 ay önce aldığımız ck marka ayakkabı içinde aynı şeyi yaptılar. Ayakkabı yırtıldı süetleri attı. Kullanıcı hatası denildi. Bu ayakkabı ile top oynanmıyor. Çocuk giymiyor. Bu ürünler için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bundan sonrada Boyner'den hiçbir şey almayacağım gibi her platformdan şikayet edip insanların almasını engelleyeceğim.

Sağlık Sorunlarına Yol Açan Sandaletin İadesi Reddedildi

Sevinç
12 Ağustos 2025 15:14
saglik-sorunlarina-yol-acan-sandaletin-iadesi-reddedildi-1.pdf

19 Şubat 2024 13:14
Ves Deri, Sattığı Ugg Botun Hatalı Olduğunu Kabul Etmiyor.
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
16 Şubat 2024 20:24
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sebago Ayakkabı Ayağımı Yaraladı, İade Talebim Reddedildi

Hasan