Vertigo Games Şikayetçiyim

23 Mayıs 2024 01:04

Örnek verecek olursam, bazı güncellemelerde kendi arkadaş çevresinden istediği kişilere oyun oynatarak ödül toplandıktan sonra Çark çevirilip gelen rastgele hediyelerin bazılarını hesaplarında açtığı, kendi arkadaşlarının apk programı kullanan hesapları bildiği halde bu olaylara göz yumduğu, kendi arkadaşlarının sohbet kanallarında küfür ettiği halde hesaplarını banlamadığı ya da göz boyamak için birkaç saat banladığı bilinmektedir. Bu olaylara ek olarak, kendi kız arkadaş çevresine oyun hesaplarına yazılım yükleyerek oynattığı ve bu kişileri şikayet eden oyuncuların şikayetlerini hiçbir surette umursamadığı da bir gerçektir. Moderatör F** ve N** isimli personelinizin de moderatör olmadan önce defalarca hileli oyun oynadığı, hacker tarafından hesabına altın ve para yüklendiği tespit edilerek defalarca banlandığı ve şu an aynı hesapla moderatörlük yapması ne kadar adaletli ve doğru olduğunu size sorarım. Son olarak söylemek istediğim, oyuncularınızdan R** takma adlı bir oyuncu var. Kendisi daha önce Türkçe sohbet kanalında 16/17 yaşlarındaki kız çocuklarına uygunsuz resmini çekip gönderdiği ve tüm moderatör personelinizin bu durumu bildiği halde neden hala bu kişinin hesabını banlamadığı ve neden bu kişiye herhangi bir yaptırım uygulayamadığınızı sormak isterim. Moderatör M** F**, yükleme yapan kadınların hesaplarını üç dört günde iki tatlı mesajla açarken, ben ve benim gibi oyuncuların neden süresiz banlandığını anlatmışımdır. Ben ve birçok oyuncu bu personelinizi yetkili olarak görmek istemiyoruz. Sizden ricam, lütfen bu arkadaş için gerekli yaptırımları uygulamanızı canı gönülden bekliyoruz. Okuduğunuz ve olumlu bir dönüş yapacağınızı umar, size çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

05 Haziran 2024 00:16

Sayın cs strike sahipleri, şikayetlerimizi okuyup neden bir dönüş yapmıyorsunuz? Şikayetleri neden dikkate almıyorsunuz?

Oyundaki bu kadar adaletsizlik, adam kayırma sizi mutlu mu ediyor yoksa daha çok mu para kazandırıyor?

23 Mayıs 2024 06:55

Sayfa 1

Vertigo yöneticileri

Şikayetim uzun olduğu için 2 partide yayınlanacaktır.

Ben cs strike oyuncusu Hakan Oyuncu nickim Samuray Id adresim 3F1D7F57E55F8B04

Öncelikle bu mesajı okumanızı sizden rica ediyorum. Ben oyununu 2 senedir severek Premium oynayan bir oyuncuydum. Oyunda bir çok satın alım işlemi yapmakla beraber Premium paketle beraber oynadım, fakat moderatör personeliniz benim oyuncu dc hesabımı haksız ve sebepsiz yere banladı.

Olayları size şöyle açıklamak isterim. Oyuncu ve dc hesap adresim Samuray olarak kayıtlı idi ve dc Türkçe chat kanalında sürekli aktif bir şekilde arkadaşlarımla sohbet ediyordum. Bir güncellemenizde gümüş Çark kaldırılmış ve moderatör arkadaşlar bunun düzeleceğini söylemiş, fakat yeni güncellemede düzelmemişti. Bende mod arkadaşların söylemelerine ithafen, - "Düzelmeyecekse bizi neden oyaladınız ve Premium satın alımda gümüş Çark hediyesini teşhir ettiğiniz halde bu ürünü bize kulan dır mıyorsunuz" dediğim için discort hesabımı M*** F*** mod personeliniz benim hesabımı süresiz banladı.

Discort Türkçe chat kanalında küfür, hakaret ve bir çok çeşitli problemler çıkartan kişiler bile 2/3 saat belki 1 gün ban cezası verilirken benim süresiz ban yememin asıl sebebi nedir? Bazı süresiz ban yiyen arkadaşlarımız events e katılabilmek için farklı isimle discort hesabı açıp tekrar Türkçe chate girip events lere katılıyordu. Bende aynı şekilde farklı bir discort hesabı açıp (profesör) Türkçe chate dahil olup bir süre arkadaşlarımla event se girip hediyelerimi aldım. Fakat bir süre sonra events lerden M*** F*** moderatör personeli tarafından engellendiğimi events moderatörü Natali den öğrendim. Bunun sebebini kendisine sorduğumuzda hiçbir cevap vermedi. Yani sebepsizce ve bildirilmeden hiçbir neden yokken cs strike sunucusundan komple engellendim.

Bu olayla birlikte F** moderatör personelinin kendi arkadaşlarına tavizler verdiğini üzülerek size belirtmek isterim. Bu personel arkadaşın kendi arkadaşları konusunda adaletsizce karar verdiği bir çok oyuncunun dilinde gezmektedir.

23 Mayıs 2024 00:45

Sayfa 1

Vertigo yöneticileri

Şikayetim uzun olduğu için 2 partide yayınlanacaktır.

Ben cs strike oyuncusu Hakan Oyuncu nickim Samuray Id adresim 3F1D7F57E55F8B04

Olayları size şöyle açıklamak isterim. Oyuncu ve dc hesap adresim Samuray olarak kayıtlı idi ve dc Türkçe chat kanalında sürekli aktif bir şekilde arkadaşlarımla sohbet ediyordum. Bir güncellemenizde gümüş Çark kaldırılmış ve moderatör arkadaşlar bunun düzeleceğini söylemiş, fakat yeni güncellemede düzelmemişti. Bende mod arkadaşların söylemelerine ithafen, - "Düzelmeyecekse bizi neden oyaladınız ve Premium satın alımda gümüş Çark hediyesini teşhir ettiğiniz halde bu ürünü bize kulan dır mıyorsunuz" dediğim için discort hesabımı M** F** mod personeliniz benim hesabımı süresiz banladı.

Discort Türkçe chat kanalında küfür, hakaret ve bir çok çeşitli problemler çıkartan kişiler bile 2/3 saat belki 1 gün ban cezası verilirken benim süresiz ban yememin asıl sebebi nedir? Bazı süresiz ban yiyen arkadaşlarımız events e katılabilmek için farklı isimle discort hesabı açıp tekrar Türkçe chate girip events lere katılıyordu. Bende aynı şekilde farklı bir discort hesabı açıp (profesör) Türkçe chate dahil olup bir süre arkadaşlarımla event se girip hediyelerimi aldım. Fakat bir süre sonra events lerden M** F*** moderatör personeli tarafından engellendiğimi events moderatörü Natali den öğrendim. Bunun sebebini kendisine sorduğumuzda hiçbir cevap vermedi. Yani sebepsizce ve bildirilmeden hiçbir neden yokken cs strike sunucusundan komple engellendim.

21 Ağustos 2024 19:15
Riot Games Haksız Bildirimler Ve Küfürlü Mesajlar Nedeniyle Hesap Kapatılması
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Kadın Oyunculara Yönelik Toksik Davranışlara Karşı Etkili Önlem Alınmıyor

09 Haziran 2025 16:23

02 Şubat 2024 21:21

Vertigo Games Yöneticilerin Bilgi Saklaması

23 Mayıs 2024 00:04
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Hesabım Haksız Yere Kapatıldı Destek Ekibi Mağduriyetimi Çözmüyor

22 Ağustos 2025 21:51
valorant-hesabim-haksiz-yere-kapatildi-destek-ekibi-magduriyetimi-cozmuyor-2.jpg
valorant-hesabim-haksiz-yere-kapatildi-destek-ekibi-magduriyetimi-cozmuyor-1.jpg