Nazrin sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 03:47

Boyner'den 10.12.2023 tarihinde almış olduğum Versace Jeans marka çantam bir ay sonra derisi çıkmaya başladı, resimde göreceğiniz üzere. Bu ürünlerin garantili olduğunu sanıyordum; ancak kullan at mantığı ile üretilmiş gibi görünüyor. Ürünü 06.02.2024 tarihinde Boyner (Vadi İstanbul şubesine) incelemeye verdim. Bana en az 14 gün ve maksimum 21 gün içinde sonuçlanacağı ve geri dönüş yapılacağı söylendi. 20 gün geçti ve hiçbir mail veya arama olmadı. Sonunda kendim Boyner'in farklı bir şubesinde numaramla sorgulattım ve bana sonuçlandığı 'red' olduğu söylendi. Tarihi sordum, 06.02.2024'te cevaplanmış; yani verdiğim gün cevaplanıyor ama bana kimse bilgi vermiyor. Bu nasıl bir durum?

Tüketici Mahkemesi'ne bu süreçte aranmadığım ve zaman aşımına uğratıldığımı da ekleyeceğim. Ben neden bu kadar zaman beklemiş oluyorum? Bu çantayı bir ay kullanmak için almamıştım. Derisi soyuluyor ve bu beni rahatsız ediyor. İnsanlardan bu kadar yüksek ücretle ürün satıp sonra reddedemezsiniz. Kusur açık ve net. Kullanıcı hatası olmadığı halde ürün kısa sürede deforme olup iade ya da değişim yapılmıyorsa, yüksek ücret ve marka değeri olan ürünleri satmamalısınız ya da arkasında durup yardımcı olmalısınız!

19 Aralık 2023 12:59
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 08:37
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 21:12

Neslihan