Verifone Panaroma Bilişim Kasa Şifresi Sorunu

12 Eylül 2023 21:04

Verifone vx 680 ecr aldığım günden beri sürekli sorun çıkarıyor. Durduk yere kasa şifresi istiyor. İş yapamıyoruz olmadık saatlerde hata veriyor. Kasa şifresi ne arızası olabilir. Biz bilmiyoruz lütfen axil sorunumun çözülmesini istiyorum. Hiçbir şekilde servise ulaşamıyoruz. Mesai saati dışı

13 Eylül 2023 10:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz değerlendirilmeye alınmış olup, işleminiz takibimiz altındadır. En kısa sürede çözümlüyor ve tarafınıza bilgi dönüş yapıyor olacağız. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bütün bildirimlerinizi hızlı çözümü için iletebilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz, Saygılarımızla.

13 Eylül 2023 11:24

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz ile ilgili gerekli aksiyonlar tamamlanmış olup, olumlu olarak sonuçlandırılmıştır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bütün bildirimlerinizi hızlı çözümü için bize iletebilirsiniz. Sağlıklı Günler Dileriz, Saygılarımızla.

10 Haziran 2024 10:43
Dadaş sonuçtan hiç memnun değil

Dadaş
09 Haziran 2024 14:54
Verifone Panaroma Bilişim Vx 680ecr Yazarkasa Teknik Destek Sorunu
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Verifone VX 680 Cihazımda Sürekli Tekrarlayan Sertifika Ve Şifre Hatası Nedeniyle Maddi Kayıp Yaşıyorum

08 Eylül 2025 10:12
verifone-vx-680-cihazimda-surekli-tekrarlayan-sertifika-ve-sifre-hatasi-nedeniyle-maddi-kayip-yasiyorum-1.jpg

Barbaros
10 Haziran 2024 12:28