Siparişimin Akıbeti Belirsiz: Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

04 Aralık 2024 11:31

Yaklaşık iki hafta önce Venum sayfasından sipariş verdim. Herhangi bir sipariş elime ulaşmadı. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. Hiçbir şekilde e-posta bilgisi cevap vermiyor. Resmi site olmasına rağmen bilgi alamıyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Nereye müracaat edilmeli bilmiyorum.

04 Aralık 2024 11:48

Venum Türkiye sayfasından sipariş verdim yaklaşık iki hafta oldu ama herhangi bir sipariş elime ulaşmadı  müşteri hizmetleri yok e-posta bilgisi ulaşamıyorum yani herhangi bir ulaşacağım kimsede yok

Yorumlar (9)

Ahmet
Ahmet

Hocam gelişme var mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Hasan

Umarım çok paranız gitmedi benim gibi tongaya düşmedin  bunlar yurt dışındaki Venom markasını birebir aynısını kopyalayıp Türk statüsüne getirmişler  maalesef biz de inandık

Hasan

Hiçbir gelişme yok kardeşim maalesef bunlar orijinal sayfayı birebir kendi sayfalarına lanse etmişler milleti de böyle çarka çekiyorlar olan 8000 TL me oldu hiçbir şekilde ulaşamıyorum

Mert
Mert

Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir iletişim yok ürünlerin eline ulaştı mı acaba? Avukatım ile görüşüp CİMER'e de dilekçe oluşturmak üzereyim

Baran
Baran

Hocam gelişme var mı

Hasan

Venom’un tek orijinal markası yurt dışı bir Marc’a o da çok pahalı ürünleri ben baktım yani normal bu siteden baktığımda bayağı ucuz oradan anlamış olmamız gerekiyordu ama maalesef tongaya düştük

Hasan

Hocam CİMER'e de şikayet etsen bir şey değişmiyor bunların bir iletişimi yok maalesef benim de 8000 TL tl gitti

Hocam siparişiniz geldi mi biraz hızlı söylerseniz sevinirim teşekkürler.

Siparişim gelmedi muhtemelen 8 bin tl sipariş verdim ama hala ses yok

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Venum-tr Üründen Haber Yok!

11 Aralık 2024 08:05
Venum-tr Üründen Haber Yok!

23 Aralık 2024 08:02
Nelis sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 17:18