Çağıl sonuçtan hiç memnun değil

Vento İtaliano Ristorante Hayal Kırıklığı: İlgisiz Garsonlar Ve Alkol Yokluğu

02 Ekim 2024 18:09

Öncelikle hayal kırıklığı olduğunu belirtmek isterim. Mekanın dizaynı gerçekten hoş ama sadece bu kadar, başka bir şeyi yok diyebiliriz. Kokteyllerde alkol yok? Normalde klasik kokteyllerden içtiğimde alkolü hisseder, hatta kısa bir sarhoşluk yaşarım ama burada klasik kokteyllerden (arkadaşlarım da imza kokteyllerden içtiler ve aynı şeyi söylediler) alkol namına bir şey alamadım. Koklatmışlar herhalde alkole. Makarnalar hakkında bir fikrim yok ama pizza ortalamaydı. Garsonlar, doğum günü için gelmemize rağmen aşırı ilgisizlerdi, pastanın paketindeki maytapları bile koymaya tenezzül etmemişler. İçinde bir ton tasarım mum olan bir paket verdik, geri alamadık. Bir de üstüne yüzde 10 hizmet bedeli alıyorlar. Neyin hizmetiyse :d (kişi başı 1k'dan fazla ödedik, max 500 TL tutması gereken yemek ve hizmete kalitesizlik akıyor)

Gelelim en tiksindirici olan vale olayına: Ya gelmişiz, aracı restoranın önündeki park yerine park etmişiz, zorla anahtarı aldı (sonradan gelen müşterinin anahtarını alırsın ki arkadaki çıkacaksa o müşteriyi rahatsız etmemek için). Park yerine ilk park eden insanın anahtarı niye alınır? Hadi aldın, vale hizmeti nedir? Aracı müşterinin uzağa park edip gelmemesi içindir. Yani uzakta bir yere götürürse ve getirirse hizmet olur bu. Almış, restoranın hemen önündeki kaldırımlara park etmiş. Ben de park ederdim oraya, zorla anahtarı almayıp 'şuraya eder misiniz' deseydin. Bir de utanmadan 150 TL istiyor. Parayı hak ediyormuş gibi davranmak için de bir triplere girdi, o kadar acınası bir komiklik görmedim. Arabanın önündeyiz, getirip anahtarı vermek yerine arabaya binip çalıştırıp yola doğru çıkardı. Vaov, müthiş, cidden çok iyi iş çıkardın. Bir de arabanın tüm ayarlarıyla oynamış, nereye götürdün arabayı, Fizan’a mı?

Doğum Günü Rezervasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

01 Haziran 2025 12:16
Doğum Günü Rezervasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Filo D'olio İftar Menüsü Hayal Kırıklığı

04 Mart 2025 23:40