Ece sonuçtan hiç memnun değil

Venti Home Teslim Edilmeyen Ürün

26 Mayıs 2024 01:13

Perde.com üzerinden 12.05.2024 tarihinde 5900 lira civarı bir perde siparişi verdim. 14.05 tarihinde renklerle ilgili iletişime geçildi ve renkleri seçtim. 19.05 tarihinde kargoya verilmiş ancak siparişim dağıtıma çıkmadı, kargo şirketiyle iletişime geçtiğimde kargonun hasarlı olduğu için dağıtıma çıkmadığını ve firmaya iletileceğini öğrendim. Firmaya WhatsApp üzerinden ürünün dağıtıma çıkmadığını ve hasarlı olduğu için iade döndüğünü yazdım, yeni kargoyu çıkaracakları tarihi sordum ancak iadeyi aldıklarında aranacağım bilgisini aldım. Bu sabah dün firmanın hasarlı gelen ve hiç teslimata çıkmayan kargomu teslim aldığını ve aranmadığımı öğrendiğim için yeniden WhatsApp üzerinden firmaya yazdım, ancak internet sitelerinde Cumartesi günleri 09:00-15:00 arası whatsapplarının aktif olduğunu yazmalarına rağmen hafta sonu çalışmıyoruz mailiyle karşılaştım. Daha önce Venti Home internet sitesinden 1600 lira civarı alışveriş yapıp ne WhatsApp'tan ne maille yanıt alamamış harcama itirazı yapmıştım ki hala o itiraz da sonuçlanmadı. İki internet sitesi aynı firmaya bağlıymış bilsem asla yüklü sayılacak bu alışverişi yapmazdım. 12'sinden beri evimde perde yok ve firmanın keyfini bekliyorum, firmanın hesabında 7500 lira civarı param var ancak evimde perdem yok. Alışveriş platformundaki memnuniyetlere bakılırsa ya müşteri seçiyorlar ya da platformlardaki yorumları iyi tutmak için onları önceliklendiriyorlar. Mağazadan perde alsam 13 güne çoktan hazırlanırdı. Güncel siparişimle ilgili ve önceki siparişimle ilgili tüm görseller ektedir. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Ece
Ece
27 Mayıs 2024 18:53

WhatsApp üzerinden firmayla iletisim kurdum. Çözüm için aksiyon bekliyorum. Ürünler ulaştığında şikayeti kaldıracağım.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 10:32
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 17:16
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 14:14

Erge