Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Adediyle Hayal Kırıklığı

Eksik Ürün Adediyle Hayal Kırıklığı
07 Ekim 2024 10:22

Velavit Biotin Plus tabletten 60 yerine 56 adet çıktı. Ara ara aldığım bir ürün, fiyatı bu kadar artmışken bu ürünün neden bu kadar dikkatsiz davranıldığını anlamış değilim. Kutuda yazan adet koyulmayacak ise bir adet yazmayın lütfen. Bunu ilk defa yaşamıyorum, daha önce de yine defalarca eksik çıktı. Görseli ekledim. Yeni ambalaj açtığımı görebilirsiniz.

14 Ekim 2024 18:05

Velavit biotin Plus ürününü birden fazla kez aldım her seferinde eksik çıkıyordu en son yine eksik çıkınca şikayet etmeye karar verdim firma dönüş sağladı ve gönderim yapacaklarını söyledi bulunduğum ili, ilçeyi ve adimi soyadımı söyleyip kargo firmasına yollayabileceklerini söyledim ama cevap vermediler sonrasında 2 gün sonra yeniden şikayet yazınca ilgilenmiş gibi şikayet vara iade için dönüş sağlandı diye doğru olmayan bir yazi yazıldı ve bana hızlı gönderim yapacakları söylendi sonra ben yolladınız mi emaile cevap verilmedi kargoyu aradım adıma hiç kargo olmadığı i öğrendim şikayet edebildiğim her yere şikayetimi edeceğim

07 Ekim 2024 11:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. İletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederiz. Hızlı iletişim kurarak yaşadığınız mağduriyeti gidermek ister, sağlıklı günler dileriz.

11 Ekim 2024 15:52

Dönüş yapıldı ve ürün göndermek istediklerini söylediler bende yaşadığım il ilce ve adimi soyadımı verdim PTT şube ya da herhangi hir kargoyla yollayabileceklerini söyledim adres vermek zorunda değilim cevap bile vermediler

11 Ekim 2024 16:15

Merhabalar, Tarafınıza ürün iadesi için dönüş sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

14 Ekim 2024 15:59

Urunu yollayacaklarını 2 kere hatta hızlı bir şekilde göndereceklerini söyleyip müşteri ile dalga geçen bir firma Yurtiçi Kargo aradığımda herhangi hir gönderim olmadığı söylendi Çünkü ürünlerini eksik koyup bundan kar edeceğini düşünen ve müşteriyi ilgileniyormuş gibi oyalayan is etiği olmayan firma

15 Ekim 2024 08:37

Merhabalar, Açık adres bilgilerinizi çekincelerinizden dolayı bizimle paylaşmadığınızı görüntüledik. Sizi anlıyoruz. O yüzden kargo gönderimini gerçekleştiremedik. Yeniden iletişime geçilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

15 Ekim 2024 08:42

Size kargo şubesine gönderebileceğiniz söylediğimde cevap verme tenezzül bulunmadınız ben yeniden buraya yazdığımda Yurtiçi Kargo ile çalıştığınızı en yakin şube adres istediniz verdim buradan ilgilenmiş gibi cevap yazdınız ama yine sonuca ulaşmadı

15 Ekim 2024 08:46

Merhabalar, Oturduğunuz bölgede birden çok şube olduğu için sizden ricamız size en yakın şubenin bilgilerini iletebilirseniz, kargo sürecini hızlıca başlatmak isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

15 Ekim 2024 09:44

Adres olarak atmıştım size zaten ben e-mailde var

Velavit Kutularından Eksik Ürün Çıkıyor

Şilan
23 Mayıs 2024 17:29
Velavit Kutularından Eksik Ürün Çıkıyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
28 Kasım 2024 01:10
Eksik Tablet Sayısı: Müşteri Güveni Sarsılıyor

10 Şubat 2024 16:19
Nutraxin Vitaminin Tablet Sayısı Eksik Çıktı
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Orzax Ocean Menaquinone-7 Vitamin K2 Tablet Sayısı Sorunu

07 Eylül 2024 13:20