Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Vela Banyo Vela Marka Duşakabin Sorunum

17 Nisan 2024 10:07

23 Nisan 2024 00:50

Duşakabin yaptırdım vela marka 1 yılda çatladı Çatlağın resmini ilettim satin aldığım izdus Firmaya ulaştırdım Kendileri fabrikaya yönlendirdi Fabrika aradı izdus yönlendirdi ve arayan soran yok 1 yılda bu hale gelmesi normal değil Vela firmasi da izdus firması da isinin de ürününde arkasında durmadı maalesef :( Şikayetvar'dan da yazdım her yerden de yazacağım İnsanlar evlerine kolay para kazanıp yaptırmıyor tadilatı veya malzeme yenilemeyi

19 Nisan 2024 13:36

Vela Duşakabin markasını 1 yıl önce satın aldık. Şu anda çatlak oluştu ve ne İzdüş bayisi ne de kendileri çözüm sunuyorlar. İkisi de sorumluluğu birbirine atıyor ve 2 aydır herhangi bir cevap alamıyorum. Ürünün bu kadar kötü yapılmasından mı yoksa montaj hatasından mı kaynaklandığını söylemiyorlar. Resimlerini göndermeme rağmen ilgilenmiyorlar. Ürünün arkasında durmayan bir firmadır. Vela Duşakabin Bayisi İzdüş Yakup bey ve Vela firmasından k*** bey WhatsApp üzerinden resimlerini attım ikisi de diğer taraf sizi adayacak dediler Çatlayan bolum montaj kaynaklı olabilir Firmadan garanti kapsamında değişin talebim var Bu firma ürününe sahip çıkmıyor Geri dönüş bile yapmadılar.

Şenol
Şenol
17 Nisan 2024 10:15

Vela Duşakabin Bayisi İzdüş Yakup bey ve Vela firmasından K*** bey WhatsApp üzerinden resimlerini attım ikisi de diğer taraf sizi adayacak dediler Çatlayan bolum montaj kaynaklı olabilir Firmadan garanti kapsamında değişin talebim var Bu firma ürününe sahip çıkmıyor

30 Aralık 2023 20:37
Banos Banyo Mobilyaları Kalitesiz Lavabo Ve Yetersiz Hizmet
Banos Banyo Mobilyaları Kalitesiz Lavabo Ve Yetersiz Hizmet
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 01:16
Baby Houses Mobilyam Kırık Geldi Ve İlgilenmiyorlar!
Nakize sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 13:44

11 Aralık 2024 13:58