Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ın Sattığı Araçların Arkasında Durmaması

18 Temmuz 2024 12:27

31.05.2024 tarihinde vavacars'tan aldığım aracı, zaten garantili ekspertiz raporu var diye güvenerek teslim aldım. Aracı toplamda 30 gün ancak kullandım ve 12.07.2024 tarihinde 'motor hasar riski' arızası ve hararet çubuğunun kırmızı yandığını gördüm. Durumu vavacars'a ilettim, 4 gün sonraya randevu verdiler. Tamam deyip bu süre zarfında aracı kullanmadım. 16.07.2024'te aracı vavacars Pendik bakım merkezine bıraktım.

Aracı teslim ederken benden araçla ilgili bir ücret talebi olacağı bilgisini vermediklerini de ekleyeyim. Ertesi gün dönüş oldu. Aracın probleminin hararetle alakalı olmadığını, bunu tespit ettikleri için 700+KDV istediklerini söylediler. Meselenin ne olduğunu sorduğumda klima ile alakalı olabileceğini söylediler. Bunun tespiti için de 1500+KDV istediler.

Böyle bir şeyi kabul etmediğimi, 1.5 ay önce 33 bin km'de olan araca zaten değerinde para ödediğimi, ayıplı mal satıp arkasında durmadıklarını söyledim. Verdiğiniz ekspertiz raporu üstüne garanti satana kadar saydığınız her şeyin yalan olduğuna kendim şahit oldum. Araçlarının arkasında asla durmadıklarını net olarak söyleyebilirim.

18 Temmuz 2024 12:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)
22 Temmuz 2024 14:18

Şikayet ettiğim günden bugüne bu şikayetle alakalı hiç aranmadım yine kendim aradım şikayetlere bu kadar ilgililer

23 Temmuz 2024 10:57
23 Temmuz 2024 11:02

Şimdi binbir zorlukla bilgi almaya çalıştığım VavaCars'tan arayıp şikayetin bir şey değiştirmediğini ne aracın problemini çözeceklerini ne de ayıplı sattıkları malı inceledikleri için istedikleri paradan vazgeçeceklerini söylediler aracı kusurlu haliyle teslim alacağım ama kar ettiğini sanan VavaCars'ın her platformda ayıplı mal sattığını konuşup üstüne de dava açacağımdan emin olmasını istiyorum.

Necmettin sonuçtan çok memnun

Necmettin
05 Temmuz 2023 22:32
"Şikayetime hızla cevap verilip çözüme kavuşturulduğu için teşekkür ederim."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 12:09
Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
26 Temmuz 2023 18:01
"Aracımın tamiri gerçekleşti, mağduriyet nedeniyle de hediye benzin çeki tanımlandı. Vavacars Pendik'teki Mustafa Bey ve Damla Hanıma çok teşekkürler. Şikayetim Vavacarsin ekspertiz raporunaydi ve sağ olsun çalışanlar çok yardımcı oldu, su anlik araçtaki sorun kalkmış görünüyor ve mağduriyetimi anlayıp yardımcı olunuldu. Tekrar teşekkürler"
Vavacars Yeni Alınan Araçta Çıkan Sorun
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 21:14
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
25 Mart 2024 15:44