Musa sonuçtan çok memnun

Vakit Kaybı Dalga Geçen Yaklaşım Eşittir Vavacars

15 Eylül 2024 02:22
Musa'nın Teşekkür Mesajı
“Yaklaşım için teşekkür ederim. Sorunuma yönelik yapıcı bir tutum sergilendi.”

Aracımı satmak için randevu oluşturdum. 10 Ağustos cumartesi günü aracımı Manisa'dan İzmir Westpark Şubesine götürdüm. Aracıma nihai teklif verildi. Düşünüp karar vermek için biraz vakit istedim. Aynı gün içinde teklifi kabul ettim. Pazartesi için sözleştik. Bu sürede istediğim araçla anlaşıp kapora ödemesini yaptım. Pazartesi günü Vavacars yetkilisi öğleden sonra alım yapamayacaklarını iletti çok zor duruma düştüm. Ardından Vavacars müşteri hizmetlerini aradım tekrar randevu verelim stok durumundan dolayı aracınızı alamadık gibi bir ifade kullandı. Tekrar Manisa'dan West parka gittim. Bu sefer araca teklif veremiyoruz dediler. Bu süre zarfında yeni alacağım araç sahibine karşı çok zor duruma düştüm. Boş yere yaptığım km ve 10 saate yakın vakit kaybı da cabası. Telefonunuza mesaj atıp teklif yükseltiyorlar. Gidiyorsunuz alıyoruz diyorlar sonra vazgeçip tekrar çağırıyorlar sonra da almıyorlar. Bu nasıl bir çalışma şeklidir?

16 Eylül 2024 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Eylül 2024 11:12
Musa
18 Eylül 2024 13:49

Yaklaşım için teşekkür ederim. Sorunuma yönelik yapıcı bir tutum sergilendi.

18 Eylül 2024 13:59

Cihat

Kendileri araç almıyor. İhalede satılırsa ne ala. Hiçbir şekilde zararları yok. Riskleri sıfır yani. Diyelim ihalede aracı bir milyona sattılar. Siz bunu bilemeyeceksiniz ve size belki de 800 teklif edecekler. Ne kadar karlı bir iş! 3 bin tl masraf yaptım, 800 km yol gittim bir günüm gitti. Sonuç piyasa şartları gereği teklif yok. Şikayetçiyim. Bu dünyada karşılık alamasam da diğer dünyada iki elim yakanızda.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 10:13

Vavacars'ta Yüksek Tekliften Düşük Fiyata Hayal Kırıklığı

Özden
28 Ağustos 13:07
Hasan sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 13:45
"Konu ile ilgili müşteri temsilcisi sorunu gidermiş olup, kendisine teşekkürler ederim"