Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Vav Sigorta İnsanları Yanıltıyor

14 Ağustos 2023 01:44

Vav sigorta ile uzun zamandır çalışıyorum gerek aile sigortası gerek bireysel bir çok kez sigorta işlemi yaptırdım annem için 3. Yılımız olan sigortasını yenilerken sigortacı H** hanım sigorta genelinde 20 bin tl limitli olduğunun uyarısını bize yapmadı annemin hastane de yatması gereken bir durum oldu ve çıktıktan sonra muayenesine gittiğinde limit yetersiz para ödemeniz lazım dediklerinde durumu öğrendik sonrasında geçmişte toplasanız 3 defa kullanmış olduğu ayakta muayene işlemlerine ait onay verilen muayeneler daha sonra limit yetersizliğinden iptale döndü ve hastane bizi arayarak para istedi ve aksi halde hukuk kısmına devir edeceklerini beyan ettiler. Bizim güvenip tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırdığımız Vav Sigorta ise size limiti söyledim deyip hiç söylemeyip bilgi vermediği konuda yalanlar söyleyip duruyor sigortanın ilk sayfasında %100 yatarken yazdığı halde bize bu herkeste aynı yazar demekle yetinerek kendince bir şeyler uydurmaktadır. Bu durumun daha önce yaşadınız mı dediğimde konu hakkında bilgilerinin olmadığını daha önce yaşamadıklarını beyan edip bir güzel sıyrıldılar ısrarlı arayıp iletişim kurma çabalarımı bile başlarından atmaya çalışarak telefonu açmayarak yardımcı olmayarak geçiştirmeye çalışıyorlar böyle kötü bir işletme görmedim. Parayı alırken iyi sonrası işler karışınca bahaneler yalanlar diz boyu. Parayı alana kadar hanım bey sonrası telefonu dahi açıp yardımcı olmazlar..

14 Ağustos 2023 22:05

Vav sigorta acentasi tarafından yaptırmış olduğumuz tamamlayıcı sağlık poliçesini limitli yaparak ve bize bunu söylemeyerek geriye dönük bir suru para ödememize sebep olan en basta H***** hanim olmak üzere farklı acentadan ve sompo sigortadan aldığım bilgiye istinaden limiti vav sigortanın bizzat kendisini koyduğunu öğrendim ve bu durumu sigortalıya daha uygun satış yapabilmek ve müşteri kaybetmemek adına bazı acentelerin uyanık davranıp müşteriyi elimde tutma cabası ve ucuza tamamlayıcı yapıp farklı acenteye müşteriyi kaptırmayalım düşüncesiyle mevcut sigortamızı limitli yaparak bizim geriye donup onaylarımız in bile sonradan limit aşımında redde donup ödeme yapmamıza vesile oldular geriye donup onaylarımız ret oldu mecbur ödeme yaptık hastaneye. Bu resmen insanları oyalamak kesinlikle is yapılmayacak bir firma...

Vav
Vav

Sayın Hilal Hanım, Öncelikle, 2023 yılında ilettiğiniz şikayete geç yanıt vermiş olmamız nedeniyle özür dileriz. Bu gecikme, yaşanan teknik ve operasyonel aksaklıklardan kaynaklanmıştır. Poliçeniz tarafınıza iletilmiş olup, tüm teminat detayları ve limit bilgileri poliçenizin ilk iki sayfasında açık ve net bir şekilde belirtilmiştir. Belirtmek isteriz ki bu limitler hiçbir acentenin yetki veya inisiyatifinde değildir. Poliçe limitleri, istisnalar, ek prim uygulamaları ve diğer tüm teminat düzenlemeleri sigorta sağlayıcısı olan Sompo Sigorta tarafından belirlenmektedir. Detaylı bilgi almak istemeniz durumunda Sompo Sigorta ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Yaşanan gecikmenin farkında olduğumuzu ve acente olarak her zaman şeffaf, doğru ve eksiksiz bilgi verme konusunda azami özen gösterdiğimizi bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Hilal
Hilal

Sompo'dan aldığım yanıtı paylaşmıştım mağdur olan ben oldum benim cebimden çıktı sizin ilgisizliğiniz zaten şikayete dönüş tarihinizden belli mağduriyetim giderilmedikten sonra yaptığınız açıklama hiçbir anlam ifade etmiyor

04 Mayıs 2024 22:10
Valens Bungalov Eksik Yönlendirme Fazla Para!
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Vav Sigorta, Sigorta Değişikliklerinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Mağduriyet Yaşanıyor!

10 Haziran 2025 21:42

Aracı Kurumun Yetersiz Bilgilendirmesi Nedeniyle Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Mağduriyet

23 Temmuz 2025 18:30