Varan Turizm Varan Otobüsü Fethiye İstanbul

Eylem
14 Nisan 05:18
Eylem'in Teşekkür Mesajı
“Celil beye desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hızlı geri dönüş için ayrıca teşekkür ederiz.”

Varan otobüsü Fethiye'ye geldiğinde araçta elektronik bir sorun olduğunu ve kapıların kapanmadığını, klimanın çalışmadığını ama ilk duracakları durakta baktıracaklarını hem yolculara hem yolda durduran polislere söylediler. Bu anlattığım şeylerim hiçbirisine baktırmadılar. Videoda da başka bir yolcunun kemeri ile kapıyı sabitlemeye çalıştılar. Halatlar ipler ile kapıları tutturmaya çalıştılar. Soğuktan donduk. Sorduğumuzda da ne battaniye verdiler hem kapıyı kapatabildiler ne araca baktırdılar o şekilde Dudullu Ataşehir'e kadar geldik. Fethiye de aracı kullanan şoför iki kez uyuyakaldığı için sürmeyi bıraktı. Neredeyse tüm yolu tek şoför ile geldik. Hayatımızda yaşadığımız en kötü tecrübeydi diyebilirim. Otobüsün kapıları kopup başka bir araca çarpabilirdi. Biz soğuktan zaten hasta olduk. Muavin yoktu. Bir tane su dahi içemedik. Otobüste çocuklarda vardı. Bu kadar tehlikeli işi neden yapıyorsunuz anlamıyorum. Sebebiniz nedir yani. Ömür boyunca tercih etmeyeceğim bir firma.

Eylem
14 Nisan 20:24