Gülen sonuçtan memnun

17 Nisan 2024 22:55

11 Nisan 2024 akşamı saat 22.30 Kuşadası İstanbul otobüsüne varan firmasından bilet aldım. Sanırım araç didimden kalkıyor. Saatinde Kuşadası’ndan otobüse bindim. Araç 2+1 di. Bir ara otobüsün geri geri gittiğini fark ettim. Baktığımda İzmir otogar tabelasını geçmiş duramadığından herhalde, otobanda geri gelerek sapağa girdi. Yola devam ettik ama devamlı bir gaz fren durumu vardı. Ani bir gaz veriyor sonra ani bir fren. Yinede başımı cama yaslayıp saat 1.30 da uyudum. Şiddetli bir gümbürtüyle uyandım ne olduğunu anlamadım bir an. Bütün ön dişlerim ve dudaklarım uyuşmuştu. Elimle yokladım dişlerim yerinde mi diye yerindeydi. Çok şiddetli bir gümbürtü daha koptu herkes çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Sonra fren sesleri ve savrula savrula durduk. Ne olduğunu da anlamadık. Saat 2.25 ti. İleride Pamukkale otobüsü sağa çekmişti. Şoför kapının oraya gelmiş muavin nerede diye bağırıyordu. Muavin en arkada uyuyormuş. İtfaiye 3 tane ambulans ve bir sürü jandarma geldi. İfade aldılar. En az 3 kişi hastanelik. Otobüs kan revan içinde. 2 kadının sanırım burnu kırıldı ve dişleri döküldü. Yani ölümden döndük kısacası. Şoför Pamukkale önüme kırıp fren yaptı dedi ama tabii ki yalan. Şoför uyudu, ilk darbeyle uyandı Pamukkale o arada ne olduğunu anlamadığından frene bastı ve bizde 2. Ci ve çok şiddetli olarak frensiz bir daha vurduk. Cam darmadağın oldu. Dişlerime hala dokunamıyorum. Çok acıyor ve zedelendi. Ben firmadan şikayetçiyim. Ücretimin iadesini talep ediyorum. Fotoğraflar otobüse ve kaza noktasına aittir. 2 saat sonra bizi 2 +2 bir otobüsle İstanbul'a getirdiler.

22 Nisan 2024 17:41 (Şikayetten 4 gün sonra)

19 Ağustos 2024 18:03
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 09:42
Otobüs Yolculuğunda Yaşanan Kabus Dolu Anlar
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs Yolculuğunda Yaşanan Koltuk Sorunu

04 Şubat 2025 01:06
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 11:46

Varan Turizm İnsan Hayatı Önemsiz Olmamalı.

25 Aralık 2023 12:20