Van Kalesi Turizm Firmasının Sorumsuzluğu Ve Mağduriyeti

16 Kasım 2024 13:30

11 Kasım günü arkadaşımın nişanından dönerken Van Kalesi adlı otobüs firmasının beni soktuğu zor durumdan bahsetmek istiyorum.  10.15'te kalkması gereken araç 10.25'te gelmeyince yazıhaneyi aradım, herhangi bir sorun olmadığını söylediler ama inanmadım. Bana şoförün numarasını verdiler. Adamı aradım, aracı bekliyorum. 'Bir sorun mu var? ' dediğimde, 'Evet, bir kaza yaptık. Sivrihisar'dayız.' dedi.

Neden haber verilmiyor bizlere? Ben akşam nöbete gideceğim, bilet saatimi ona göre ayarladım dedim. Adam, hayatımda gördüğüm en rahat konuşma tarzıyla 'Yav geliyoruz.' tarzı bir şeyler dedi. 'Ne zaman gelirsiniz? ' dediğimde, '1 saate oradayız.' dedi. Neden haber verilmediğini sorduğumda, 'Haber verilmiş olması lazım.' dedi. Geçiştirmek için yani. Bu nasıl bir sorumsuzluktur?

Madem bir kaza yaşanıyor, haberimiz olması gerekmez mi? Ve bu nasıl bir konuşma üslubudur? Ayrıca bileti iptal edip başka firmadan bilet aldım ama kaç gün geçmesine rağmen para iadem yapılmadı. İnsanı mağdur etmekten başka bir hizmet göremedim. Van Kalesi'nden gerekli yerlere duyurulur!

Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 13:46

31 Temmuz 2024 11:48

07 Ocak 2025 15:02

09 Kasım 2024 13:21
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 09:33
Van Kalesi Firmasının Otobüs Gecikmesiyle Yaşadığım Mağduriyet