Çile sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Vals Sanat Merkezi Kadıköy Mağduriyeti!

11 Ağustos 2024 11:22
profile profile profile
17 Ağustos 2024 10:30

Özellikle İstanbul vals sanat merkezine kaydolmayı düşünen insanları uyarmak istiyorum Google yorumlara bakın puanın yüksek olması sizi yanıltmasın çünkü A*** T*** B*** isimli şahıs sahte yorum yaptırıyor kendi çalışanlarına

Yorumlar (8)

Banu
Banu

Banada ödediğim para için dava açmışlar. Hukuki süreci nasıl yönettiniz?

Neslihan
Neslihan

Sanırım güncel bir video çekmeniz gerekiyor Çünkü çoğumuz alacaklıyken malum şahıs tarafından hakkımızda usulsüz biçimde icra takibi başlatıldı. Bizim durumumuza düşmek istemiyorsanız kapısından dahi geçmeyin.

Furkan

Merhabalar bana da icra açmışlar nasıl üstesinden geldiniz paylaşır mısınız

Destan
Destan

Anlattıklarınızı yaşadım bu da yetmezmiş gibi hakkımda icra takibi başlatmışlar

Furkan

Merhabalar bana da icra cadılar bugün elime ulaştı nasıl üstesinden geldiniz yardımcı olur musunuz

Vural
Vural

Nokta eksiksiz tüm süreci yaşadık kesinlikle haklısınız o kadar güzel anlatmışsınız ki süreci bende hukuki mücadele bulunacağım resmen aldatıldık ve paramızı kaptırdık

Furkan

Merhabalar bugün bende aynı sorunla karşı karşıya geldim nasıl bir süreç yürüyorsunuz yardımcı olur musunuz

Çile

Merhaba emin olun biz de kesinlikle peşini bırakmayacağız. Parayı çoktan geçtim ama insanları saf yerine koyup kendini akıllı zanneden bu işletme sahibini MEB e de şikayet ettim. İşletmesi kapanana kadar elimden geleni yapacağım