Valorant Son Güncellemeden Sonra Oyun Açılmıyor.

Valorant Son Güncellemeden Sonra Oyun Açılmıyor.
Gökhan
Gökhan
26 Haziran 2024 12:3517.155

Merhaba,
Oyuna yaptığınız son güncellemeden sonra girilmiyor oyun giriş ekranında kalıyor ve açılmıyor. Lütfen acil düzeltme yapar mısınız. Yani bir şeyi düzeltmek için yapıyorsunuz anladım ama her yeri bozuyorsunuz çok yetersiz bir teknik ekip. Acil dönüş bekliyorum

Yorumlar(54)

Ozan
Ozan
2 Temmuz 2024 12:27

Her güncellemeden sonra eski işlemci desteğini kaldırıyorlar 1sene önceden eski quadcore işlemcilerle bile Oynanabiliyordu. Şimdi işlemci desteklemiyor yazıyor

Yağmur
Yağmur
29 Haziran 2024 03:52

Aynı sorun bende de var çözebildin mi

Galip
Galip
29 Haziran 2024 00:50

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html kesin çözüm beyler bende çok araştırdım uğraştım bunu yolladılar bunu yükleyin bitince PC yeniden başlatın ya da bende olan excabiilur gibi laptopu olanlar yapsın net çözülüyor

Tunahan
Tunahan
28 Haziran 2024 14:35

Bende de excalibur g870 var ve girmiyor 3 gündür

Batur
Batur
28 Haziran 2024 10:26

Arkadaşlar bilgisayarım excG911 bende de aynı sorun oldu fakat işlemci güncellemeniz gerekli intel sürücü güncellemeden en son sürüm olanı indirip kurarsanız bu sizin sorununuzu çözecektir

Ayşegül
Ayşegül
27 Haziran 2024 21:46

Ben de son güncelleme 26.062024 den beri aynı sorunu yaşıyorum. Denenebilecek her şeyi denedim. Riotu ve oyunu silip geri yüklemek dahil. Ama asla düzelmiyor.

Ring
Ring
27 Haziran 2024 17:21

İntel işlemcilerde oluyor driver güncellemeniz yeterli

Yusuf
Yusuf
27 Haziran 2024 13:41

Arkadaşlar bu sürücüleri güncelleyin PC'yi baştan başlatın düzeldi bende excalibur g870 32ram 1tb SSD rtx4060 i7 12650h https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html

Fatih
Fatih
27 Haziran 2024 06:19

Ben de de aynısı oldu bir sürü şeyi denedim hiç biri olmadı sanırım excaliburlara özel bir durum ben de excalibur g770 var.

Cevdet
Cevdet
27 Haziran 2024 00:28

Aynı laptop ve aynı sorun bende de var

Burak
Burak
27 Haziran 2024 00:19

Arkadaşlar bende g870 laptop var aynı sorun bende de oldu hatta silip baştan yükledim düzelmedi, sonra grafik kartımla Windows işletim sistemim güncel değilmiş güncelleyince düzeldi artık açılıyor onları da güncelleyin

Cihan
Cihan
26 Haziran 2024 22:07

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html abi çözüm bu daha demin destekten yazdılar Valorant bunu indirin laptop kullanıcısı ya da bilgisayrınızda intel ekran kartı varsa yükleyip kurum hemen oyun açılıyor zaten teşşekürederim

Erkam
Erkam
26 Haziran 2024 19:01

Benimde g870 bende de aynı sorun vardı bugün Türk işi çözdüm oyunu açmak için tıklayın oyun ekranı açılmadan alt taba atın 5 dakika bekleyin aşağıdan oyuna tıklayın oyun sizi açılmış bir şekilde karşılayacak

Oğuz
Oğuz
26 Haziran 2024 18:55

Evet açılmıyor kaç saattir deniyorum silip yükledim olmuyor bakım çalışması yarın olacak ve diğer insanlar oyunda şu an

Bilal
Bilal
26 Haziran 2024 17:41

Benim de excalibur g870 acaba bizim laptoplara özel bir sıkıntı mı?

Benzer Şikayeti Var
26 Haziran 2024 14:11

Evet bende de aynı sorun var hem de bilgisayarım Excalibur G870

Benzer Şikayeti Var
26 Haziran 2024 14:10

Son güncellemeden sonra Riot Games yazısı ile giriş ekranında takılı kalıyorum 3 saattir uğraşıyorum

Valorant Oyuna Girmiyor Hala Düzelmedi

Zekeriya
Zekeriya
27 Haziran 2024 10:534.238

Merhaba, Oyuna yaptığınız son güncellemeden sonra girilmiyor oyun giriş ekranında kalıyor ve açılmıyor. Lütfen acil düz...

1 Destek

Valorant Güncelleme Hatası Var

26 Haziran 2024 14:305.509

2 Destek4 Yorum

Valorant Oyun Açılmama Sorunu!

Noname
Noname
30 Eylül 2024 22:282.538

Valorant oyununu uzun zamandır oynayan birisiyim. Son güncellemeden sonra oyun açılmamaya, açılsa da kasmaya ve bozulmal...

Tümünü Gör
Valorant Mağduru!

Valorant Mağduru!

Ardasamet
Valorant Hesabı Aldım Ama Giriş Bilgileriniz Yanlış Dedi!

Valorant Hesabı AldımAma Giriş Bilgileriniz Yanlış Dedi!

Kerim
Valorant Vp Kod'um Geçersiz

Valorant Vp Kod'umGeçersiz

Ege
Valorant Yeter Artık Bıktım!

Valorant Yeter ArtıkBıktım!

Halit
Valorant'ın Haksız Ban Atması Riot Çözüm Yetersizliği!

Valorant'ın HaksızBan Atması Riot Çözüm Yetersizliği!

İbrahim
Valorant Oyun İçerisinde Ailevi Değerlere Küfür