Valorant Riot Games'ten Yediğim Kalıcı Uzaklaştırma

14 Temmuz 2024 23:23

Göndermiş olduğum videoya istinaden bu biletimi atıyorum. Videodaki yayın açan arkadaşın kullanmış olduğu yazılımda bilgisayarına indirmiş olduğu gerek hile yazılımları script, aim, aimbot, trigger gibi birçok yazılımı Microsoft'a kurmayıp ayrı bir yazılım üzerine kurmakta. Açıkçası hileyi kullanırken hiçbir şekilde bilgisayarına kurulu olmadığı için ne Vanguard bunu fark ediyor ne de Microsoft virüsü bunu fark edebiliyor. Videodaki arkadaş ve onun hesabını ekteki videoda belirttim. Bunun ile beraber hesabı o an kullanan kişi hem elo boost ile hesap satışı yapıp para kazanmaktadır. Oyunumuza gelen bu şahsı Discord'umuza çağırıp gizli OBS kaydı ile kayıt ettik. Ne yazık ki sesleri almış olsaydık daha açıklayıcı ve net olabilirdi fakat şu an bile fazlasıyla açık. Böylesine hile kullanan arkadaşlar ve üzerinden para kazanan kişiler banlanmıyorken, sistem üzerinden ban yediğim açıkça doğru. Sizlerden ricam bu sorunumu çözün. Çünkü inan bana suçsuzum. Güzel geri dönüşlerinizi bekliyorum. Valorant ekibine atmış olduğum 70-80 biletin hiçbirine cevap vermeyip sadece kapatıp geçtiler, hesabıma 3. parti yazılımdan gelen kalıcı uzaklaştırma sonucu mağdurum. Sezon 2'den beri oynadığım bu oyunda toplamda hesabıma yatırdığım 25.000 TL'nin hepsini kalıcı bir uzaklaştırma ile çerçöp edildi. Her zaman hile karşıtı birisi olmama rağmen her Allah'ın günü oyuncu raporlamama rağmen hesabım kısıtlandı. Riot Games'in bunu çözmesini, sorunun ortadan kaldırılmasını arz ediyorum.

Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kısıtlama Ve Yetersiz Destek

Adasdadsdasdsaadsdsa
21 Mart 2025 23:28

10 Mayıs 2025 12:55

12 Temmuz 2023 21:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ban Ve Yetersiz Destek Deneyimi

11 Temmuz 2025 00:54